Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft GLS futár 1 590 Ft Packeta 990 Ft GLS pont 1 390 Ft

American Tuna

Nyelv AngolAngol
Könyv Kemény kötésű
Könyv American Tuna Andrew F Smith
Libristo kód: 01329858
Kiadó University Press Group Ltd, június 2012
In a lively account of the American tuna industry over the past century, celebrated food writer and... Teljes leírás
? points 119 b
18 665 Ft
Beszállítói készleten Küldés 14-18 napon belül

30 nap a termék visszaküldésére


Ezt is ajánljuk


Kubistická Praha Jan Boněk / Kemény kötésű
common.buy 4 091 Ft
Koláč mojej mamy Adriana Poláková / Puha kötésű
common.buy 4 897 Ft
Syria Gertrude Bell / Puha kötésű
common.buy 7 113 Ft
Frontline Syria / Kemény kötésű
common.buy 20 332 Ft
Alawis of Syria Michael Kerr / Kemény kötésű
common.buy 18 398 Ft
Peace Process between Turkey and the Kurds Ozpek / Puha kötésű
common.buy 11 693 Ft
Handbook of Seafood Quality, Safety and Health Applications Cesarettin Alasalvar / Kemény kötésű
common.buy 139 944 Ft
Quality Attributes of Muscle Foods Chi-Tang Ho / Kemény kötésű
common.buy 80 171 Ft
American Reaper Gordon M. Winder / Kemény kötésű
common.buy 81 395 Ft
Dietary 3 and 6 Fatty Acids Corraldo Galli / Puha kötésű
common.buy 26 453 Ft
Seafoods Cesarettin Alasalvar / Kemény kötésű
common.buy 52 141 Ft
In Vitro Haploid Production in Higher Plants Shri M. Jain / Kemény kötésű
common.buy 103 526 Ft
Picayune Creaole Cookbook Picayune / Puha kötésű
common.buy 9 965 Ft

In a lively account of the American tuna industry over the past century, celebrated food writer and scholar Andrew F. Smith relates how tuna went from being sold primarily as a fertilizer to becoming the most commonly consumed fish in the country. In American Tuna, the so-called "chicken of the sea" is both the subject and the backdrop for other facets of American history: U.S. foreign policy, immigration and environmental politics, and dietary trends. Smith recounts how tuna became a popular low-cost high-protein food beginning in 1903, when the first can rolled off the assembly line. By 1918, skyrocketing sales made it one of America's most popular seafoods. In the decades that followed, the American tuna industry employed thousands, yet at at mid-century production started to fade. Concerns about toxic levels of methylmercury, by-catch issues, and over-harvesting all contributed to the demise of the industry today, when only three major canned tuna brands exist in the United States, all foreign owned. A remarkable cast of characters-- fishermen, advertisers, immigrants, epicures, and environmentalists, among many others--populate this fascinating chronicle of American tastes and the forces that influence them.

Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása