Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft GLS futár 1 590 Ft Packeta 990 Ft GLS pont 1 390 Ft

Oxidation in Foods and Beverages and Antioxidant Applications

Nyelv AngolAngol
Könyv Kemény kötésű
Könyv Oxidation in Foods and Beverages and Antioxidant Applications
Libristo kód: 05098545
Kiadó Elsevier Science & Technology, szeptember 2010
Oxidative rancidity is a major cause of food quality deterioration, leading to the formation of unde... Teljes leírás
? points 591 b
93 675 Ft
Kiadói készleten rendelésre Küldés 3-5 napon belül

30 nap a termék visszaküldésére


Ezt is ajánljuk


Growing Brands Through Sponsorship Philip Gross / Puha kötésű
common.buy 26 655 Ft
Intro to Business Robert Ristau / Kemény kötésű
common.buy 65 269 Ft
Oxford Handbook of Child Psychological Assessment Donald H. Saklofske / Kemény kötésű
common.buy 167 507 Ft
Theoretical Acoustics Of Underwater Structures E.A. Skelton / Kemény kötésű
common.buy 56 690 Ft
Landscapes of Change / Kemény kötésű
common.buy 96 370 Ft
Theodore Besterman, Bibliographer and Editor Francesco Cordasco / Kemény kötésű
common.buy 114 573 Ft

Oxidative rancidity is a major cause of food quality deterioration, leading to the formation of undesirable off-flavours as well as unhealthful compounds. Antioxidants are widely employed to inhibit oxidation, and with current consumer concerns about synthetic additives and natural antioxidants are of much interest. The two volumes of Oxidation in foods and beverages and antioxidant applications review food quality deterioration due to oxidation and methods for its control. The first volume focuses on oxidation mechanisms and antioxidant activity. Initial chapters in part one describe oxidation processes in foods, including the role of metals, heme proteins and lipoxygenase. The impact of oxidation on food flavour and the health aspects of oxidized fats are also covered. Final chapters in part one review the measurement of the extent of lipid oxidation and methods for food shelf-life determination. Part two discusses the ways in which antioxidants inhibit food oxidation, factors affecting antioxidant efficacy, methods to measure antioxidant activity and novel antioxidants. With its distinguished international team of editors and contributors, the two volumes of Oxidation in foods and beverages and antioxidant applications is standard references for R&D and QA professionals in the food industry, as well as academic researchers interested in food quality. * Describes oxidation processes in foods, including the role of metals, heme proteins and lipoxygenase* Reviews the impact of oxidation on food flavour and the health aspects of oxidized fats* Discusses the ways in which antioxidants inhibit food oxidation, factors affecting antioxidant efficacy and methods to measure antioxidant activity

Információ a könyvről

Teljes megnevezés Oxidation in Foods and Beverages and Antioxidant Applications
Nyelv Angol
Kötés Könyv - Kemény kötésű
Kiadás éve 2010
Oldalszám 432
EAN 9781845696481
ISBN 1845696484
Libristo kód 05098545
Súly 798
Méretek 167 x 241 x 31
Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása