Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft GLS futár 1 590 Ft Packeta 990 Ft

New Techniques in the Analysis of Foods

Nyelv AngolAngol
Könyv Puha kötésű
Könyv New Techniques in the Analysis of Foods Michael H. Tunick
Libristo kód: 01421946
Kiadó Springer-Verlag New York Inc., október 2010
This book encompasses the latest methods in food analysis, including newly developed techniques, suc... Teljes leírás
? points 480 b
75 239 Ft
Beszállítói készleten alacsony példányszámban Küldés 14-18 napon belül

30 nap a termék visszaküldésére


Ezt is ajánljuk


The Early English Baptists V1 B. Evans / Puha kötésű
common.buy 14 065 Ft
Deutsche Chansons Um 1900 Otto Bierbaum / Puha kötésű
common.buy 33 792 Ft

This book encompasses the latest methods in food analysis, including newly developed techniques, such as MALDI-MS, and newly developed applications of established techniques that are not normally used for food, such as electrorheology. There are also overviews of the latest methods in certain areas, such as E. coli detection.

Információ a könyvről

Teljes megnevezés New Techniques in the Analysis of Foods
Nyelv Angol
Kötés Könyv - Puha kötésű
Kiadás éve 2010
Oldalszám 214
EAN 9781441933072
ISBN 1441933077
Libristo kód 01421946
Súly 434
Méretek 178 x 254 x 13
Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása