Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft GLS futár 1 590 Ft Packeta 990 Ft

Tájékoztatjuk kedves Vásárlóinkat, hogy az ügyfélszolgálat az állami ünnep végett nem elérhető. Megértésüket köszönjük.

New Techniques in the Analysis of Foods

Nyelv AngolAngol
Könyv Kemény kötésű
Könyv New Techniques in the Analysis of Foods Michael H. Tunick
Libristo kód: 01379028
Kiadó Springer Science+Business Media, február 1999
This book encompasses the latest methods in food analysis, including newly developed techniques, suc... Teljes leírás
? points 480 b
75 239 Ft
Beszállítói készleten alacsony példányszámban Küldés 14-18 napon belül

30 nap a termék visszaküldésére


Ezt is ajánljuk


Moje máma / Leporelló
common.buy 878 Ft
hamarosan
07-GHOST, Vol. 2 Yuki Amemiya / Puha kötésű
common.buy 3 263 Ft
Living with Pattern Rebecca Atwood / Kemény kötésű
common.buy 12 544 Ft
Hui Chun Gong Monnica Hackl / Kemény kötésű
common.buy 6 917 Ft
Fichtova teorie sebevědomí II. Richard Zika / Puha kötésű
common.buy 1 772 Ft
Edmund Husserl, Martin Heidegger: Phänomenologie (1927) Renato Cristin / Puha kötésű
common.buy 20 872 Ft
Eavesdropping Stephen Kuusisto / Puha kötésű
common.buy 7 981 Ft
Das Buch des Wandels Matthias Horx / Puha kötésű
common.buy 5 271 Ft
Das Recht der Tablettes Albertini. Hendrik Weßel / Puha kötésű
common.buy 33 275 Ft
Permutation Tests for Stochastic Ordering and ANOVA Dario Basso / Puha kötésű
common.buy 51 953 Ft
hamarosan
Human Fertilization in Vitro Eileen P. Flynn / Puha kötésű
common.buy 13 849 Ft
Evolution of Arms Control Richard Dean Burns / Puha kötésű
common.buy 25 796 Ft
Medical Ethics for Physicians-in-Training J.E. Kantor / Kemény kötésű
common.buy 51 953 Ft

This book encompasses the latest methods in food analysis, including newly developed techniques, such as MALDI-MS, and newly developed applications of established techniques that are not normally used for food, such as electrorheology. There are also overviews of the latest methods in certain areas, such as E. coli detection.

Információ a könyvről

Teljes megnevezés New Techniques in the Analysis of Foods
Nyelv Angol
Kötés Könyv - Kemény kötésű
Kiadás éve 1999
Oldalszám 214
EAN 9780306460357
ISBN 0306460351
Libristo kód 01379028
Súly 1440
Méretek 178 x 254 x 17
Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása