Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft GLS futár 1 590 Ft Packeta 990 Ft

Tájékoztatjuk kedves Vásárlóinkat, hogy az ügyfélszolgálat az állami ünnep végett nem elérhető. Megértésüket köszönjük.

Molecular Basis of Nutrition and Aging

Nyelv AngolAngol
Könyv Kemény kötésű
Könyv Molecular Basis of Nutrition and Aging Marco Malavolta
Libristo kód: 02910717
Kiadó Elsevier Science Publishing Co Inc, május 2016
Molecular Basis of Nutrition and Aging: A Volume in the Molecular Nutrition Series focuses on the nu... Teljes leírás
? points 429 b
67 243 Ft
Beszállítói készleten Küldés 14-18 napon belül

30 nap a termék visszaküldésére


Ezt is ajánljuk


Matrei-Defereggen-Virgental (WK123) Freytag-Berndt und Artaria KG / Térkép
common.buy 4 703 Ft
500 Pieces of Haiku: 500 Pieces Gilbert Benevides / Puha kötésű
common.buy 4 231 Ft
Young Lucretia and Other Stories Mary Eleanor Wilkins Freeman / Puha kötésű
common.buy 10 551 Ft
Vornamen unsortiert Christian Orschmann / Puha kötésű
common.buy 7 449 Ft
Little Book of Measures Carole Skinner / Puha kötésű
common.buy 5 110 Ft
British Electoral Facts, 1832-1999 CRAIG / Kemény kötésű
common.buy 44 880 Ft
Oriental Pearl of Great Price Millie Leng Ngoh Rook / Kemény kötésű
common.buy 16 058 Ft
Closure: An Eli Quinn Mystery Robert Roy Britt / Puha kötésű
common.buy 3 514 Ft
Pets Roger Priddy / Leporelló
common.buy 3 197 Ft
Methods for the Determination of Vitamins in Food D. Brubacher / Puha kötésű
common.buy 26 358 Ft

Molecular Basis of Nutrition and Aging: A Volume in the Molecular Nutrition Series focuses on the nutritional issues associated with aging and the important metabolic consequences of diet, nutrition, and health. The book is subdivided into four parts that reflect the impact of nutrition from a biomolecular level to individual health. In Part One, chapters explore the general aspects of aging, aging phenotypes, and relevant aspects of nutrition related to the elderly and healthy aging. Part Two includes molecular and cellular targets of nutrition in aging, with chapters exploring lipid peroxidation, inflammaging, anabolic and catabolic signaling, epigenetics, DNA damage and repair, redox homeostasis, and insulin sensitivity, among others. Part Three looks at system-level and organ targets of nutrition in aging, including a variety of tissues, systems, and diseases, such as immune function, the cardiovascular system, the brain and dementia, muscle, bone, lung, and many others. Finally, Part Four focuses on the health effects of specific dietary compounds and dietary interventions in aging, including vitamin D, retinol, curcumin, folate, iron, potassium, calcium, magnesium, zinc, copper, selenium, iodine, vitamin B, fish oil, vitamin E, resveratrol, polyphenols, vegetables, and fruit, as well as the current nutritional recommendations. Offers updated information and a perspectives on important future developments to different professionals involved in the basic and clinical research on all major nutritional aspects of agingExplores how nutritional factors are involved in the pathogenesis of aging across body systemsInvestigates the molecular and genetic basis of aging and cellular senescence through the lens of the rapidly evolving field of molecular nutrition

Információ a könyvről

Teljes megnevezés Molecular Basis of Nutrition and Aging
Szerző Marco Malavolta
Nyelv Angol
Kötés Könyv - Kemény kötésű
Kiadás éve 2016
Oldalszám 784
EAN 9780128018163
ISBN 012801816X
Libristo kód 02910717
Súly 2392
Méretek 284 x 229 x 43
Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása