Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft GLS futár 1 590 Ft Packeta 990 Ft

Tájékoztatjuk kedves Vásárlóinkat, hogy az ügyfélszolgálat az állami ünnep végett nem elérhető. Megértésüket köszönjük.

Methods for the Determination of Vitamins in Food

Nyelv AngolAngol
Könyv Puha kötésű
Könyv Methods for the Determination of Vitamins in Food D. Brubacher
Libristo kód: 02185596
Kiadó Springer, október 2011
In the course of the project COST 91 , on the Effects of Thermal Processing and Distribution on the... Teljes leírás
? points 168 b
26 358 Ft
Beszállítói készleten alacsony példányszámban Küldés 12-17 napon belül

30 nap a termék visszaküldésére


Ezt is ajánljuk


Aus der Kölner Bucht Jürgen Becker / Puha kötésű
common.buy 5 145 Ft
Italian Conception of International Law Angelo Piero Sereni / Kemény kötésű
common.buy 22 849 Ft
Mustererkennung Horst Bunke / Puha kötésű
common.buy 28 697 Ft
Young Lucretia and Other Stories Mary Eleanor Wilkins Freeman / Puha kötésű
common.buy 10 551 Ft
Molecular Basis of Nutrition and Aging Marco Malavolta / Kemény kötésű
common.buy 67 243 Ft
Vornamen unsortiert Christian Orschmann / Puha kötésű
common.buy 7 449 Ft
Oriental Pearl of Great Price Millie Leng Ngoh Rook / Kemény kötésű
common.buy 16 058 Ft
Beautiful Beginnings Hugh Potts / Puha kötésű
common.buy 5 160 Ft
Metallocorroles for Attenuation of Atherosclerosis Adi Haber / Kemény kötésű
common.buy 51 953 Ft
Pets Roger Priddy / Leporelló
common.buy 3 197 Ft

In the course of the project COST 91 , on the Effects of Thermal Processing and Distribution on the Quality and Nutritive Value of Food, it became clear that approved methods were needed for vitamin determination in food. An expert group on vitamins met in March 1981 to set the requirements which these methods must meet. On the basis of these requirements, methods were selected for vitamin A, ~-carotene, vitamin B1 (thiamine), vitamin C and vitamin E. Unfortunately, for vitamins B2 (riboflavin), B6 and D only tentative methods could be chosen, since the methods available only partially fulfilled the require ments set by the expert group. For niacin and folic acid some references only could be given because none of the existing methods satisfied these requirements, and for vitamin B , vitamin K, pantothenic acid and 12 biotin it was not considered possible to give even references. All methods were carefully described in detail so that every laboratory worker could use them without being an expert in vitamin assay. In October 1983 an enlarged expert group on vitamins approved the compilation of methods and approached a publishing house with a view to publication. The editors wish to thank Dr Peter Zeuthen, the leader of the project COST 91, for his interest in their work, and Mr G.

Információ a könyvről

Teljes megnevezés Methods for the Determination of Vitamins in Food
Szerző D. Brubacher
Nyelv Angol
Kötés Könyv - Puha kötésű
Kiadás éve 2011
Oldalszám 166
EAN 9789401086912
ISBN 9401086915
Libristo kód 02185596
Kiadó Springer
Súly 271
Méretek 152 x 229 x 11
Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása