Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft GLS futár 1 590 Ft Packeta 990 Ft

Nyelv AngolAngol
Könyv Puha kötésű
Könyv Minimally Processed Foods Mohammad Shafiur Rahman
Libristo kód: 13659142
Kiadó Springer International Publishing AG, augusztus 2016
The safety and efficacy of minimal food processing depends on the use of novel preservation technolo... Teljes leírás
? points 331 b
51 953 Ft
Beszállítói készleten alacsony példányszámban Küldés 14-18 napon belül

30 nap a termék visszaküldésére


Ezt is ajánljuk


toplistás
Outwitting the Devil Napoleon Hill / Puha kötésű
common.buy 7 996 Ft
toplistás
Ultimate Fluid Pouring & Painting Project Book Jane Monteith / Puha kötésű
common.buy 8 438 Ft
toplistás
Atlas of AI Kate Crawford / Puha kötésű
common.buy 6 807 Ft
toplistás
Ur Special Danny Casale / Puha kötésű
common.buy 6 039 Ft
toplistás
Hacking of the American Mind Robert H Lustig / Puha kötésű
common.buy 6 571 Ft
Tyrant's Throne Sebastien de Castell / Puha kötésű
common.buy 5 958 Ft
Chronicles of Narnia box set C S Lewis / Kemény kötésű
common.buy 46 999 Ft
Act Cool Tobly McSmith / Kemény kötésű
common.buy 7 058 Ft
Inside Bridgerton Shonda Rhimes / Kemény kötésű
common.buy 15 962 Ft
Operation Swallow Mark Felton / Kemény kötésű
common.buy 9 095 Ft
Agile Metrics in Action: How to Measure and Improve Team Performance Christopher W H Davies / Puha kötésű
common.buy 19 838 Ft
SSH Mastery Michael W Lucas / Puha kötésű
common.buy 11 731 Ft

The safety and efficacy of minimal food processing depends on the use of novel preservation technologies. This book first examines what is meant by minimally processed foods, including fresh-cut, cooked-chilled, and part-baked products. Next explored are the technologies or methods to produce quality products in terms of safety and nutrition, including: edible coating, natural preservatives (i.e., antimicrobial, flavour enhancer, anti-browning), advanced packaging (active, antimicrobial, and modified or controlled atmosphere), and selected non-thermal techniques (high pressure, pulsed electric field, ultrasound, light). Preservation of food is crucial to achieving a secure and safe global food supply with the desired sensory quality. In addition, the increasing consumer demand for safe, ready-to-serve, ready-to-eat-and-cook products with minimal chemical preservatives has raised expectations. However, foods deemed minimally processed, such as fresh-cut fruits and vegetables, cooked-chilled, and half-baked foods, are delicate products that need special care in preparation, processing, storage, and handling. As a result, new technologies to develop minimally processed foods have aggressively advanced. Minimally Processed Foods: Technologies for Safety, Quality, and Convenience explores both the definition of minimally processed foods and the methods and technologies used to achieve the safety and nutritional value consumers demand.§§About the Editors§§Mohammed Wasim Siddiqui, Bihar Agricultural University, Sabour, Bhagalpur, India§§Mohammad Shafiur Rahman, Sultan Qaboos University, Al-khod, Oman§§

Információ a könyvről

Teljes megnevezés Minimally Processed Foods
Nyelv Angol
Kötés Könyv - Puha kötésű
Kiadás éve 2016
Oldalszám 306
EAN 9783319347905
ISBN 331934790X
Libristo kód 13659142
Súly 4861
Méretek 155 x 235 x 18
Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása