Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft GLS futár 1 590 Ft Packeta 990 Ft GLS pont 1 390 Ft

Nyelv AngolAngol
Könyv Kemény kötésű
Könyv Minimally Processed Foods Mohammed Wasim Siddiqui
Libristo kód: 05147907
Kiadó Springer International Publishing AG, november 2014
The safety and efficacy of minimal food processing depends on the use of novel preservation technolo... Teljes leírás
? points 331 b
52 141 Ft
Beszállítói készleten alacsony példányszámban Küldés 12-17 napon belül

30 nap a termék visszaküldésére


Ezt is ajánljuk


Financial Statement Analysis Simplified Mike Morley / Puha kötésű
common.buy 13 033 Ft
Enacting Diverse Learning Environments AEHE / Puha kötésű
common.buy 10 010 Ft
Die Wutach / Kemény kötésű
common.buy 14 841 Ft
Twelve Sonatinas / Kotta
common.buy 6 766 Ft
Women of Burma Rossella Pezzino de Geronimo / Kemény kötésű
common.buy 16 479 Ft
Managing Water Resources under Climate Uncertainty Sangam Shrestha / Kemény kötésű
common.buy 52 141 Ft

The safety and efficacy of minimal food processing depends on the use of novel preservation technologies. This book first examines what is meant by minimally processed foods, including fresh-cut, cooked-chilled, and part-baked products. Next explored are the technologies or methods to produce quality products in terms of safety and nutrition, including: edible coating, natural preservatives (i.e. antimicrobial, flavour enhancer, anti-browning), advanced packaging (active, antimicrobial, and modified or controlled atmosphere) and selected non-thermal techniques (high pressure, pulsed electric field, ultrasound, light).§§Preservation of food is crucial to achieving a secure and safe global food supply with the desired sensory quality. In addition, the increasing consumer demand for safe, ready-to-serve, ready-to-eat-and-cook products with minimal chemical preservatives has raised expectations. However, foods deemed minimally processed, such as fresh-cut fruits and vegetables, cooked-chilled, and half-baked foods, are delicate products that need special care in preparation, processing, storage, and handling. As a result, new technologies to develop minimally processed foods have aggressively advanced. Minimally Processed Foods, Technologies for Safety, Quality, and Convenience explores both the definition of minimally processed foods and the methods and technologies used to achieve the safety and nutritional value consumers demand.§§About the Editors §§Mohammed Wasim Siddiqui, Bihar Agricultural University, Bihar Agricultural University, Sabour, Bhagalpur, India§Mohammad Shafiur Rahman, Sultan Qaboos University, Al-khod, Oman§§

Információ a könyvről

Teljes megnevezés Minimally Processed Foods
Nyelv Angol
Kötés Könyv - Kemény kötésű
Kiadás éve 2014
Oldalszám 306
EAN 9783319106762
ISBN 3319106767
Libristo kód 05147907
Súly 6613
Méretek 155 x 235 x 23
Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása