Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft GLS futár 1 590 Ft Packeta 990 Ft GLS pont 1 390 Ft

Microbiology of Marine Food Products

Nyelv AngolAngol
Könyv Puha kötésű
Könyv Microbiology of Marine Food Products Cameron R. Hackney
Libristo kód: 06617701
Kiadó Springer-Verlag New York Inc., október 2012
In recent years,consumption ofseafood products has risen dramatically. Howev er, along with the grow... Teljes leírás
? points 154 b
24 627 Ft
Beszállítói készleten alacsony példányszámban Küldés 10-15 napon belül

30 nap a termék visszaküldésére


Ezt is ajánljuk


toplistás
CNC Programming Handbook Peter Smid / Kemény kötésű
common.buy 52 721 Ft
Renewal of Potable Water Pipes / Puha kötésű
common.buy 57 752 Ft
Death And New Life Joseph A. Seiss / Puha kötésű
common.buy 8 579 Ft
Motorized Obsessions Paul R. Josephson / Kemény kötésű
common.buy 11 882 Ft
Thesaurus of Textile Terms Stanley Backer / Puha kötésű
common.buy 29 612 Ft
Guardian of the Gulf Brian Douglas Tennyson / Puha kötésű
common.buy 23 544 Ft
Handbook of Food Manufacture F. Fiene / Puha kötésű
common.buy 55 037 Ft

In recent years,consumption ofseafood products has risen dramatically. Howev er, along with the growth inconsumption, there has beengrowingenthusiasm for efforts to improve the qualityand the perceived safety of seafoods. This has culminated in'the debate on "Mandatory Seafood Inspection." While quality and safety are the principal issues behind the inspection debate, microbiology is one of the principal sciences associated with quality and safety. All foodcommodities have their owndistinctive microbiology.However, of all the food commodities,seafoods have one ofthe most, ifnot the most, diverse and complex microbiologies. Unlike meat or poultry products where only a few species are represented in each group, the term seafoods encompasses hundreds ot genera and species. Concems associated with mollusks are often quite differ ent from those associated with finfish or crustaceans. Other factors contributing to the microbiological complexity are the range of environmental habitat (freshwater to saltwater; tropical waters to arctic waters; pelagic swimmers to sessile bottom dwellers) and processing practices (iced fresh products to com mercially sterile canned products; hand labor to mechanized processes). This bookprovides acomprehensiveexaminationofmicrobiological quality and safety concems of seafood from harvest through processing. Many of the chapters are the mostcomprehensive reviews to date. Aconcertedeffort has been made to incorporate discussions on topics that are both timely and timeless.

Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása