Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft GLS futár 1 590 Ft Packeta 990 Ft

Les Eclairs

Nyelv FranciaFrancia
Könyv Kemény kötésű
Könyv Les Eclairs Christophe Adam
Libristo kód: 34529361
Réaliser des éclairs beaux comme ceux de Christophe Adam demande une certaine technicité. Le grand c... Teljes leírás
? points 68 b
10 618 Ft
Beszállítói készleten Küldés 14-18 napon belül

30 nap a termék visszaküldésére


Ezt is ajánljuk


toplistás
Opera Patisserie Cedric Grolet / Kemény kötésű
common.buy 20 992 Ft
toplistás
Le Cordon Bleu Pastry School Le Cordon Bleu / Kemény kötésű
common.buy 15 690 Ft
toplistás
Fruit: The Art of Pastry Cedric Grolet / Kemény kötésű
common.buy 17 902 Ft
toplistás
Flowers Cedric Grolet / Kemény kötésű
common.buy 20 992 Ft
toplistás
Little Tarts Meike Schaling / Kemény kötésű
common.buy 9 046 Ft
toplistás kiárusítás
Tarts Frederic Anton / Kemény kötésű
common.buy 5 207 Ft
toplistás kiárusítás
Fruits Cédric Grolet / Kemény kötésű
common.buy 15 391 Ft
toplistás
Ten Count, Vol. 6 Rihito Takarai / Puha kötésű
common.buy 4 867 Ft
toplistás
Pierre Hermé Macaron Pierre Hermé / Kemény kötésű
common.buy 17 592 Ft
toplistás
Wafer Paper Cakes Stevi Auble / Puha kötésű
common.buy 8 856 Ft
toplistás
Les pâtisseries de Mama - Gâteaux & entremets Les pâtisseries de Mama / Puha kötésű
common.buy 6 300 Ft
Eclairs. 20 ans de création Christophe Adam / Kemény kötésű
common.buy 24 297 Ft
kiárusítás
Les pâtisseries de Mama - Tartes & tartelettes Les pâtisseries de Mama / Puha kötésű
common.buy 4 957 Ft
Creative Eclairs Ruth Clemens / Puha kötésű
common.buy 6 814 Ft

Réaliser des éclairs beaux comme ceux de Christophe Adam demande une certaine technicité. Le grand chef pâtissier vous donne ses astuces pour préparer ces petits gâteaux délicieux et colorés step by step.La gamme du Workshop s'agrandit avec ce nouveau titre en pâtisserie proposé par LE chef pâtissier de référence sur ce sujet.ERRATUM - Les ingrédients de la pâte à choux (p. 20) sont les suivants : 16CL d'eau. 16CL de lait entier. 6G de sucre. 160G de beurre en petits morceaux. 4G de sel. 8G de vanille liquide. 160G de farine T55. 5 à 8 œufs entiers (280G).

Információ a könyvről

Teljes megnevezés Les Eclairs
Szerző Christophe Adam
Nyelv Francia
Kötés Könyv - Kemény kötésű
EAN 9782732470436
Libristo kód 34529361
Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása