Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft GLS futár 1 590 Ft Packeta 990 Ft

La vinification - 4e éd.

Nyelv FranciaFrancia
Könyv Puha kötésű
Könyv La vinification - 4e éd. Christian Foulonneau
Libristo kód: 33977905
L’étape de la vinification des moûts de raisin repose aujourd’hui sur des bases bien éta... Teljes leírás
? points 95 b
14 841 Ft
Beszállítói készleten Küldés 14-18 napon belül

30 nap a termék visszaküldésére


Ezt is ajánljuk


toplistás
Wine Folly Madeline Puckette / Puha kötésű
common.buy 8 846 Ft
toplistás
LE NEZ DU VIN 54 ARÔMES Anglais LENOIR / Puha kötésű
common.buy 135 841 Ft
toplistás új
ISTQB® Certified Tester Foundation Level Lucjan Stapp / Kemény kötésű
common.buy 29 035 Ft
toplistás
Strength Training Anatomy / Puha kötésű
common.buy 11 129 Ft
toplistás
Postmodern Winemaking Clark Smith / Kemény kötésű
common.buy 14 702 Ft
LE NEZ DU VIN 54 ARÔMES FRANÇAIS Lenoir / Puha kötésű
common.buy 135 841 Ft
Authentic Wine Jamie Goode / Puha kötésű
common.buy 9 154 Ft
L'oenologie Navarre / Könyv
common.buy 23 109 Ft
Winemaking V. K. Joshi / Puha kötésű
common.buy 52 254 Ft
Wine Science Jackson / Kemény kötésű
common.buy 87 413 Ft
Winemaking Richard P. Vine / Kemény kötésű
common.buy 116 070 Ft
A Complete Guide to Quality in Small-Scale Wine Making John Considine / Kemény kötésű
common.buy 46 378 Ft
Principles and Practices of Winemaking Roger B. Boulton / Puha kötésű
common.buy 116 070 Ft

L’étape de la vinification des moûts de raisin repose aujourd’hui sur des bases bien établies, qui font appel aux connaissances que l’on a de la composition physicochimique du raisin et des phénomènes fermentaires.Cet ouvrage décrit de façon systématique les techniques de vinification, existantes ou à l’essai, sans oublier le facteur humain que constitue l’intervention du vinificateur.Cette 4e édition apporte de nombreuses mises à jour, notamment sur l’analyse du rôle joué par le vigneron dans la détermination initiale du type de vin. Elle a également été enrichie d’un chapitre entier sur l’étiquetage des bouteilles.À travers trois grands thèmes « De la vigne au vin », « Le savoir-faire du vinificateur » et « La vinification », le vigneron, le vinificateur, l’étudiant en oenologie ou, simplement, l’oenophile pourra parcourir les étapes de l’élaboration d’un vin, en découvrant ce que cette oeuvre de création doit à la rigueur de la science et à la fantaisie de l’art. 

Információ a könyvről

Teljes megnevezés La vinification - 4e éd.
Nyelv Francia
Kötés Könyv - Puha kötésű
EAN 9782100804085
Libristo kód 33977905
Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása