Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft GLS futár 1 590 Ft Packeta 990 Ft

L'ART DE LA CUISINE FRANCAISE AU XIXE SIECLE (COFFRET DE 5 VOLUMES)

Nyelv FranciaFrancia
Könyv Puha kötésű
Könyv L'ART DE LA CUISINE FRANCAISE AU XIXE SIECLE (COFFRET DE 5 VOLUMES) Carême
Libristo kód: 35057937
Rééditée dans un coffret en édition limitée, La Cuisine française du XIXe siècle, constitue sans dou... Teljes leírás
? points 325 b hamarosan hamarosan
50 536 Ft
Könyvújdonság Megjelenés ismeretlen Megjelenés ismeretlen

30 nap a termék visszaküldésére


Ezt is ajánljuk


toplistás
Can't Hurt Me David Goggins / Puha kötésű
common.buy 11 911 Ft
toplistás
Le guide culinaire d'Escoffier Auguste Escoffier / Kemény kötésű
common.buy 8 865 Ft
toplistás
You Love Me Caroline Kepnes / Puha kötésű
common.buy 3 420 Ft
toplistás
Le Guide Culinaire A. Escoffier / Kemény kötésű
common.buy 25 096 Ft
toplistás
Institut Paul Bocuse Gastronomique Institut Paul Bocuse / Kemény kötésű
common.buy 26 495 Ft
Monsters Barry Windsor-Smith / Kemény kötésű
common.buy 11 209 Ft
Rozchod Nikola R. Kocian / Kemény kötésű
common.buy 5 102 Ft
Escoffier Cookbook A Escoffier / Kemény kötésű
common.buy 12 439 Ft
Le petit manuel des sauces / Puha kötésű
common.buy 9 611 Ft
hamarosan
Grand Livre de Cuisine Alain Ducasse / Kemény kötésű
common.buy 68 246 Ft
Leben mit dem Lanz Bulldog / Kemény kötésű
common.buy 7 994 Ft
Escoffier / Kemény kötésű
common.buy 10 358 Ft
Auguste Escoffier / Puha kötésű
common.buy 13 698 Ft

Rééditée dans un coffret en édition limitée, La Cuisine française du XIXe siècle, constitue sans doute la première tentative de théori- sation de la cuisine française. Écrite par Marie-Antoine Carême, à la fin de sa vie – et terminée par son disciple Armand Plumerey – cette œuvre marque l’aboutissement culinaire de celui qui fut, et demeure, le “cuisinier des rois et le roi des cuisiniers”. Carême réalise ainsi son rêve: “Publier un livre sur l’état entier de ma profession à l’époque où nous sommes.” De fait, cet ouvrage est un témoignage unique sur ce qui fut la plus glorieuse période de la cuisine française.Chaque livre aborde une thématique : potages, bouillons, jus, sauces, garnitures, pièces de boucherie, volaille et gibier, pois- sons, crustacés, hors-d’œuvre, œufs, etc.La collection Archives Nutritives réunit les textes essentiels de la gastronomie.

Információ a könyvről

Teljes megnevezés L'ART DE LA CUISINE FRANCAISE AU XIXE SIECLE (COFFRET DE 5 VOLUMES)
Szerző Carême
Nyelv Francia
Kötés Könyv - Puha kötésű
EAN 9782917008874
Libristo kód 35057937
Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása