Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft GLS futár 1 590 Ft Packeta 990 Ft

Handbook of Food Safety Engineering

Nyelv AngolAngol
Könyv Kemény kötésű
Könyv Handbook of Food Safety Engineering Da-Wen Sun
Libristo kód: 01424713
Kiadó John Wiley and Sons Ltd, november 2011
This book presents a comprehensive and substantial overview of the emerging field of food safety eng... Teljes leírás
? points 1042 b
163 463 Ft
Beszállítói készleten Küldés 14-18 napon belül

30 nap a termék visszaküldésére


Ezt is ajánljuk


toplistás
Berserk Volume 21 Kentaro Miura / Puha kötésű
common.buy 5 757 Ft
Kdo bydlí na dvoře? Zuzana Pospíšilová / Leporelló
common.buy 768 Ft
Grammatik lehren und lernen Hermann Funk / Puha kötésű
common.buy 7 921 Ft
Akteure der (globalen) Zivilgesellschaft Stephanie Amato / Puha kötésű
common.buy 16 339 Ft
Elections Eckhard Jesse / Kemény kötésű
common.buy 90 263 Ft
Echoes from the Backwoods R. G. A. Levinge / Puha kötésű
common.buy 21 374 Ft
Finance and Fictionality in the Early Eighteenth Century Sandra Sherman / Kemény kötésű
common.buy 55 105 Ft
Fretboard Studies for the Improvising Mandolinist Todd Collins / Puha kötésű
common.buy 18 517 Ft
Kirche - Haus Gottes und Haus der Menschen Stephan Da Re / Puha kötésű
common.buy 10 898 Ft

This book presents a comprehensive and substantial overview of the emerging field of food safety engineering, bringing together in one volume the four essential components of food safety:§the fundamentals of microbial growth§food safety detection techniques§microbial inactivation techniques§food safety management systems§Written by a team of highly active international experts with both academic and professional credentials, the book is divided into five parts. Part I details the principles of food safety including microbial growth and modelling. Part II addresses novel and rapid food safety detection methods. Parts III and IV look at various traditional and novel thermal and non-thermal processing techniques for microbial inactivation. Part V concludes the book with an overview of the major international food safety management systems such as GMP, SSOP, HACCP and ISO22000.

Információ a könyvről

Teljes megnevezés Handbook of Food Safety Engineering
Szerző Da-Wen Sun
Nyelv Angol
Kötés Könyv - Kemény kötésű
Kiadás éve 2011
Oldalszám 864
EAN 9781444333343
ISBN 1444333348
Libristo kód 01424713
Súly 1792
Méretek 177 x 249 x 43
Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása