Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft GLS futár 1 590 Ft Packeta 990 Ft

Nyelv AngolAngol
Könyv Kemény kötésű
Könyv Ham Mark Scarbrough
Libristo kód: 04824214
Kiadó Stewart, Tabori & Chang Inc, március 2010
In "Ham: An Obsession with the Hindquarter", bestselling authors Bruce Weinstein and Mark Scarbrough... Teljes leírás
? points 69 b
12 014 Ft -10 %
10 698 Ft
Beszállítói készleten alacsony példányszámban Küldés 10-14 napon belül

30 nap a termék visszaküldésére


Ezt is ajánljuk


kiárusítás
JAMON IBERICO Y SERRANO / Puha kötésű
common.buy 10 495 Ft
Jamón, Jamón PILAR CARRIZOSA / Puha kötésű
common.buy 6 867 Ft
El Jamón y su Corte MAXIMILIANO PORTES / Puha kötésű
common.buy 6 108 Ft
kiárusítás
LIBRO DEL JAMON, EL GARCIA CURADO / Kemény kötésű
common.buy 8 837 Ft
hamarosan
Private Vegas James Patterson / Puha kötésű
common.buy 4 138 Ft
Shadow School: Archimancy J. A. White / Digital
common.buy 18 960 Ft
Climate Change and Plant Abiotic Stress Tolerance Narendra Tuteja / Kemény kötésű
common.buy 165 245 Ft

In "Ham: An Obsession with the Hindquarter", bestselling authors Bruce Weinstein and Mark Scarbrough take readers through the wide world of this versatile culinary staple. This globetrotting guide provides recipes, cultural history, anecdotes and info for ham in all its permutations - from Easter lunch to Iberian jamon to classic Southern-style preparations. The book covers ham in its four main categories: fresh, European dry-cured, American dry-cured and wet-cured. The authors share 100 recipes, including ones for Filipino twice-cooked pork, grilled and herbed butterflied ham and even a perfectly spiced (politically incorrect, but delicious) Moroccan spice rub for roasted fresh ham. The book is brimming with content, but Weinstein and Scarbrough anchor everything with their accessible, conversational style and hilarious personal anecdotes (for example, what happens when you bring jambon persille - 'Ham Jell-O' - to a swanky party? Or, how do two transplants from the big city to the countryside go about making their own prosciutto? The answer is not for the squeamish). The book is enlivened by discussions of the science of ham or, more importantly, the science of curing: the importance of the magnesium switch-out in cellular structure, the role of salt, lactic acids in cured meat, the debate about nitrates/nitrites. With 25 stunning photos by Marcus Nilsson, the book will be both juicy bedtime reading and a bespattered kitchen standby. The recipes are varied in both ethnicity and scope. Together they've written a very funny and delicious collection of recipes and stories celebrating their obsession. Panfried Ham from Peru, Lechon Asada from Cuba, braised Ham Cacciatore, Ham Tagine and Red-Cooked Ham and Chestnuts are just a few of the international dishes they feature. Country hams from the South feature largely in the book, as well as cured hams from Spain and Italy. Sidebars and written snapshots of producers and farmers flesh out this cookbook that is part travelogue and part cultural history, a fusion of art and workaday know-how, as well as a wry, entertaining, and enlightening look at one of the world's culinary obsessions.

Információ a könyvről

Teljes megnevezés Ham
Szerző Mark Scarbrough
Nyelv Angol
Kötés Könyv - Kemény kötésű
Kiadás éve 2010
Oldalszám 224
EAN 9781584798323
ISBN 1584798327
Libristo kód 04824214
Súly 1032
Méretek 201 x 244 x 31
Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása