Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft GLS futár 1 590 Ft Packeta 990 Ft

Gluten-Free Baking with The Culinary Institute of America

Nyelv AngolAngol
Könyv Puha kötésű
Könyv Gluten-Free Baking with The Culinary Institute of America Richard J. Coppedge
Libristo kód: 02774896
Kiadó Adams Media Corporation, szeptember 2008
Many gluten-sensitive people have only dreamed of eating gooey cinnamon buns, crusty French bread, s... Teljes leírás
? points 45 b toplistás toplistás
7 867 Ft -11 %
6 996 Ft
Beszállítói készleten alacsony példányszámban Küldés 10-14 napon belül

30 nap a termék visszaküldésére


Ezt is ajánljuk


toplistás
Advanced Bread and Pastry Michel Suas / Kemény kötésű
common.buy 35 984 Ft
toplistás
Cannelle et Vanille Bakes Simple / Kemény kötésű
common.buy 13 848 Ft
toplistás
Gluten-Free Sourdough Baking / Puha kötésű
common.buy 8 178 Ft
toplistás
Book of Smokeless Fire S. BEN QAYIN / Puha kötésű
common.buy 10 981 Ft
Alternative Baker Alanna Taylor-Tobin / Puha kötésű
common.buy 9 051 Ft
Gluten-Free Flavor Flours Alice Medrich / Puha kötésű
common.buy 9 719 Ft
GLUTEN FREE AND LUSCIOUS RECIPES / Puha kötésű
common.buy 25 128 Ft
Baking for Special Diets The Culinary Institute of America (CIA) / Kemény kötésű
common.buy 32 060 Ft

Many gluten-sensitive people have only dreamed of eating gooey cinnamon buns, crusty French bread, savory pizza, and smear-worthy bagels. But now, thanks to Chef Richard J. Coppedge Jr. of the Culinary Institute of America, everyone can indulge. He shows readers how to use alternatives to gluten to bake delicious favorites: Maple Pecan Tart Pineapple Upside-Down Cake Cream Cheese Rugelach Molten Chocolate Cake Ham and Cheese Scones Potato Leek Quiche Black Bottom Cake with Cherry Compote Whether first-time bakers or professional chefs, readers will find the baking techniques comprehensive and easy to master. Using a combination of Chef Coppedge's flour blends, readers will soon be creating pies and tarts, cookies and brownies, and savories and pastries to tempt any palate, gluten-sensitive or not.

Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása