Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft GLS futár 1 590 Ft Packeta 990 Ft GLS pont 1 390 Ft

Food Emulsifiers and Their Applications

Nyelv AngolAngol
Könyv Puha kötésű
Könyv Food Emulsifiers and Their Applications Gerard L. Hasenhuettl
Libristo kód: 01421368
Kiadó Springer-Verlag New York Inc., október 2010
The improved second edition of Food Emulsifiers and their Applications integrates theoretical backgr... Teljes leírás
? points 386 b
62 032 Ft
Beszállítói készleten alacsony példányszámban Küldés 10-15 napon belül

30 nap a termék visszaküldésére


Ezt is ajánljuk


Legende vom Glück des Menschen Peggy Mädler / Kemény kötésű
common.buy 6 694 Ft
Reviews of Environmental Contamination and Toxicology Dr. George W. Ware / Puha kötésű
common.buy 48 473 Ft
Food Powders Enrique Ortega-Rivas / Puha kötésű
common.buy 62 032 Ft
Die Metallh ttenkunde Karl A. M. Balling / Puha kötésű
common.buy 26 994 Ft
Trends in Computer Aided Innovation Noel León-Rovira / Puha kötésű
common.buy 48 890 Ft
Fass Honig und ein Loeffel Gift Botho Kirsch / Puha kötésű
common.buy 10 217 Ft
Bilderbuch Ohne Bilder Hans Christian Andersen / Puha kötésű
common.buy 9 074 Ft
Elgar Piano Album Sue Kay / Könyv
common.buy 20 398 Ft
Non-Formal Education Alan Rogers / Puha kötésű
common.buy 76 642 Ft

The improved second edition of Food Emulsifiers and their Applications integrates theoretical background with practical orientation and serves as a highly significant reference on the applications of emulsifiers in food systems. It offers practitioners an overview of the manufacture, analysis, physical properties, interactions and applications of emulsifiers used in processed food. The book is written for food technologists as well as R&D and product development personnel.Thoroughly revised and updated, the second edition of Food Emulsifiers and their Applications integrates theoretical background with practical orientation and serves as the definitive reference on subject. It offers practitioners an overview of the manufacture, analysis, physical properties, interactions and applications of emulsifiers used in processed food. Written for food technologists as well as R & D and product development personnel, begins with the design and preparation of emulsifiers (including interactions with other food ingredients), which leads in to product categories, including dairy, infant nutrition, bakery, confectionery, and margarine, followed by nutrition improvement and processing techniques.§Gerard L. Hasenhuettl is a consultant in Port Saint Lucie, Florida.§Richard W. Hartel is a Professor of Food Engineering in the Department of Food Science at the University of Wisconsin, Madison, Wisconsin.

Információ a könyvről

Teljes megnevezés Food Emulsifiers and Their Applications
Nyelv Angol
Kötés Könyv - Puha kötésű
Kiadás éve 2010
Oldalszám 426
EAN 9781441925909
ISBN 1441925902
Libristo kód 01421368
Súly 670
Méretek 155 x 235 x 24
Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása