Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft GLS futár 1 590 Ft Packeta 990 Ft

Food Emulsifiers and Their Applications

Nyelv AngolAngol
Könyv Kemény kötésű
Könyv Food Emulsifiers and Their Applications Gerard L. Hasenhuettl
Libristo kód: 01382805
Kiadó Springer-Verlag New York Inc., március 2008
The improved second edition of Food Emulsifiers and their Applications integrates theoretical backgr... Teljes leírás
? points 337 b
52 629 Ft
50 % esély Keressük az egész világon Mikor kapom meg a terméket?

30 nap a termék visszaküldésére


Ezt is ajánljuk


Das Gold der Maori Sarah Lark / Puha kötésű
common.buy 4 711 Ft
Hugless Douglas and the Big Sleep David Melling / Puha kötésű
common.buy 3 263 Ft
Modern Trends in Physics Research Lotfia M. El Nadi / Kemény kötésű
common.buy 82 955 Ft
Glue and Clamps (Missing Shop Manual) John Kelsey / Puha kötésű
common.buy 4 651 Ft

The improved second edition of Food Emulsifiers and their Applications integrates theoretical background with practical orientation and serves as a highly significant reference on the applications of emulsifiers in food systems. It offers practitioners an overview of the manufacture, analysis, physical properties, interactions and applications of emulsifiers used in processed food. The book is written for food technologists as well as R&D and product development personnel.Thoroughly revised and updated, the second edition of Food Emulsifiers and their Applications integrates theoretical background with practical orientation and serves as the definitive reference on subject. It offers practitioners an overview of the manufacture, analysis, physical properties, interactions and applications of emulsifiers used in processed food. Written for food technologists as well as R & D and product development personnel, begins with the design and preparation of emulsifiers (including interactions with other food ingredients), which leads in to product categories, including dairy, infant nutrition, bakery, confectionery, and margarine, followed by nutrition improvement and processing techniques.§Gerard L. Hasenhuettl is a consultant in Port Saint Lucie, Florida.§Richard W. Hartel is a Professor of Food Engineering in the Department of Food Science at the University of Wisconsin, Madison, Wisconsin.

Információ a könyvről

Teljes megnevezés Food Emulsifiers and Their Applications
Nyelv Angol
Kötés Könyv - Kemény kötésű
Kiadás éve 2008
Oldalszám 426
EAN 9780387752839
ISBN 0387752838
Libristo kód 01382805
Súly 1760
Méretek 155 x 235 x 33
Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása