Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft GLS futár 1 590 Ft Packeta 990 Ft

Nyelv NémetNémet
Könyv Kemény kötésű
Könyv Fleischerei heute Christine Brombach
Libristo kód: 43844291
Kiadó Handwerk und Technik, november 2022
Dieses handlungsorientierte Lehrbuch begleitet die Schüler/-innen durch ihre dreijährige Fleischerau... Teljes leírás
? points 143 b
22 297 Ft
Beszállítói készleten Küldés 4 napon belül

30 nap a termék visszaküldésére


Ezt is ajánljuk


toplistás
Locke & Key, Vol. 1: Welcome to Lovecraft Joe Hill / Puha kötésű
common.buy 7 392 Ft
toplistás hamarosan
Úžasnější za 2 týdny Gabriela Peacock / Kemény kötésű
common.buy 4 952 Ft
Kumar & Clark's Cases in Clinical Medicine Parveen Kumar / Puha kötésű
common.buy 15 640 Ft
Wurst herstellen / Kemény kötésű
common.buy 13 189 Ft
Die Hausschlachtung: Wurst, Schinken, Braten, Sülze Carsten Bothe / Kemény kötésű
common.buy 7 377 Ft
Fleisch selbst trocknen Gerd Wolfgang Sievers / Kemény kötésű
common.buy 7 562 Ft
Das große Buch der Saucen / Kemény kötésű
common.buy 30 795 Ft
BEEF! WURST Ralf Frenzel / Kemény kötésű
common.buy 7 092 Ft

Dieses handlungsorientierte Lehrbuch begleitet die Schüler/-innen durch ihre dreijährige Fleischerausbildung und vermittelt Lernfeld für Lernfeld alle Inhalte laut Rahmenlehrplan.Die Texte werden mithilfe vieler Abbildungen und Zeichnungen schülergerecht aufbereitet. Jedes Kapitel beginnt mit einer konkreten Fragestellung zu einer beruflichen Situation aus dem Alltag des Beispielbetriebs. Komplexe Aufgaben, Wiederholungsaufgaben und Fachrechenaufgaben innerhalb der Kapitel festigen die erworbenen Kompetenzen. Ein Wissensspeicher mit naturwissenschaftlichen Grundlagen sowie weiteren Informationen über Zutaten, Wursthüllen, rechtliche Vorschriften, Kommunikation und Zusatzsortiment rundet die 13 Lernfelder ab.Die 6. Auflage ist umfassend überarbeitet. Das ist neu:Das Lehrbuch enthält die Neufassung der Leitsätze für Fleisch und Fleischerzeugnisse aus dem Jahr 2022.Die Themen Nachhaltigkeit und Tierwohl sind stärker in den Fokus gerückt.Beispiele für neue Kapitel/Themen:LF 1: Tierhaltungskennzeichnungsgesetzes/Initiative TierwohlLF 1: VerpackungsgesetzLF 7: Fleischerzeugnisse mit Primärrauchkondensat (Raucharoma) behandelnLF 12: TierschutztransportverordnungLF 13: Regionale ProdukteDas Bildmaterial ist modern und anschaulich.

Információ a könyvről

Teljes megnevezés Fleischerei heute
Nyelv Német
Kötés Könyv - Kemény kötésű
Kiadás éve 2023
Oldalszám 672
EAN 9783582429827
Libristo kód 43844291
Súly 1510
Méretek 190 x 260
Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása