Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft GLS futár 1 590 Ft Packeta 990 Ft

Éclairs, bignè & co. Tutti i segreti della pasta choux

Nyelv OlaszOlasz
Könyv Kemény kötésű
Könyv Éclairs, bignè & co. Tutti i segreti della pasta choux Marianne Magnier-Moreno
Libristo kód: 36893305
Kiadó Guido Tommasi Editore-Datanova, április 2013
L'éclair, nella sua semplice perfezione, cattura sempre lo sguardo dalle vetrine delle pasticcerie f... Teljes leírás
? points 70 b
10 877 Ft
Beszállítói készleten Küldés 4-6 napon belül

30 nap a termék visszaküldésére


Ezt is ajánljuk


toplistás
Little Tarts Meike Schaling / Kemény kötésű
common.buy 8 997 Ft
toplistás
Eclairs: Easy, Elegant and Modern Recipes Christophe Adam / Puha kötésű
common.buy 9 181 Ft
toplistás
Opera Patisserie Cedric Grolet / Kemény kötésű
common.buy 20 914 Ft
toplistás
Pasta Masterclass / Kemény kötésű
common.buy 11 718 Ft
toplistás
Wafer Paper Cakes Stevi Auble / Puha kötésű
common.buy 7 227 Ft
hamarosan
Štědré a Voňavé Gils Slavíková Mirka van / Kemény kötésű
common.buy 14 856 Ft
kiárusítás
Eclairs. 20 ans de création Christophe Adam / Kemény kötésű
common.buy 19 188 Ft
Les Eclairs Christophe Adam / Kemény kötésű
common.buy 10 579 Ft
Sensations Choux Philippe Conticini / Kemény kötésű
common.buy 7 833 Ft
Les Gâteaux classiques (nvelle éd) Christophe Felder / Puha kötésű
common.buy 5 844 Ft
scienza in cucina e l'arte di mangiar bene Pellegrino Artusi / Kemény kötésű
common.buy 10 877 Ft
Pasta madre Casper André Lugg / Kemény kötésű
common.buy 10 877 Ft

L'éclair, nella sua semplice perfezione, cattura sempre lo sguardo dalle vetrine delle pasticcerie francesi. Attraverso le pagine di questo libro scoprirete i segreti di un dolce di culto: le basi della pasta choux e tutto quello che bisogna sapere perché lieviti bene, una guida alle farciture, il segreto della brillantezza delle glasse più belle. Fate vostri i grandi classici, al caffè e al cioccolato, poi lanciatevi nella sperimentazione degli éclairs dai gusti insoliti (ciocco-tonka, crema di marroni, frutto della passione...) e delle glasse sontuose (caramello al burro salato, salammbò...). Senza dimenticare tutta la famiglia della pasta choux: dalla religieuse al profiterole e al Saint-Honoré...!

Információ a könyvről

Teljes megnevezés Éclairs, bignè & co. Tutti i segreti della pasta choux
Nyelv Olasz
Kötés Könyv - Kemény kötésű
Kiadás éve 2013
Oldalszám 162
EAN 9788896621974
Libristo kód 36893305
Súly 798
Méretek 250 x 199 x 20
Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása