Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft GLS futár 1 590 Ft Packeta 990 Ft GLS pont 1 390 Ft

Drying of Food Materials

Nyelv AngolAngol
Könyv Puha kötésű
Könyv Drying of Food Materials Ahmet Cihan
Libristo kód: 06428471
Kiadó Nova Science Publishers Inc, december 2008
Drying has been one of the most important techniques used in food preservation. The drying process h... Teljes leírás
? points 147 b
28 124 Ft -17 %
23 199 Ft
50 % esély Keressük az egész világon Mikor kapom meg a terméket?

30 nap a termék visszaküldésére


Ezt is ajánljuk


Water Activity in Foods - Fundamentals and Applications Gustavo V. Barbosa-C?novas / Kemény kötésű
common.buy 108 670 Ft
Feeling Secure in a Troubled World Dr Charles F Stanley / Puha kötésű
common.buy 5 965 Ft
State of Bound Water: Measurement and Significance in Food Processing Mohammad U. H. Joardder / Kemény kötésű
common.buy 52 141 Ft
Drying and Storage of Cereal Grains, 2nd Edition B. K. Bala / Kemény kötésű
common.buy 89 818 Ft
Headache Relief Rapoport / Puha kötésű
common.buy 8 010 Ft
Drying and Dehydration of Foods Harry W. Von Loesecke / Puha kötésű
common.buy 13 708 Ft
Assessing and Improving Value in Cancer Care Institute of Medicine / Puha kötésű
common.buy 26 060 Ft
Transforming Classes / Puha kötésű
common.buy 9 476 Ft
Eurasian Wheat Belt and Food Security SERG GOMEZ Y PALOMA / Puha kötésű
common.buy 52 141 Ft
Water Relationships in Foods Harry Levine / Puha kötésű
common.buy 103 526 Ft
Disgust Susan Miller / Puha kötésű
common.buy 29 149 Ft
Mycotoxins in Plants and Plant Products Martin Weidenbörner / Kemény kötésű
common.buy 119 375 Ft
hamarosan
Canadian Mosaic II Aviva Ravel / Puha kötésű
common.buy 7 068 Ft
Water Activity Larry R. Beuchat / Kemény kötésű
common.buy 133 632 Ft
Being Bi-Polar in a Small Town Janet Rasmussen / Kemény kötésű
common.buy 12 544 Ft
CEO of the Sofa P. J. O'Rourke / Puha kötésű
common.buy 5 254 Ft

Drying has been one of the most important techniques used in food preservation. The drying process has to be performed considering energy economy and the quality standards for the product. This book describes the physical phenomena that take place in the drying processes.

Információ a könyvről

Teljes megnevezés Drying of Food Materials
Szerző Ahmet Cihan
Nyelv Angol
Kötés Könyv - Puha kötésű
Kiadás éve 2008
Oldalszám 205
EAN 9781604562316
ISBN 9781604562316
Libristo kód 06428471
Súly 370
Méretek 155 x 230 x 15
Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása