Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft GLS futár 1 590 Ft Packeta 990 Ft

Concepts in Wine Technology

Nyelv AngolAngol
Könyv Puha kötésű
Könyv Concepts in Wine Technology Yair Margalit
Libristo kód: 09038472
Kiadó Wine Appreciation Guild, december 2014
Following the enormous decade-long success of his best-selling Winery Technology and Operations, phy... Teljes leírás
? points 104 b
17 711 Ft -9 %
16 107 Ft
Beszállítói készleten Küldés 14-18 napon belül

30 nap a termék visszaküldésére


A vásárlók ilyet vásároltak


toplistás
Wine Folly: Magnum Edition Madeline Puckette / Kemény kötésű
common.buy 12 827 Ft
toplistás
Understanding Wine Technology David Bird / Puha kötésű
common.buy 13 200 Ft
Chemistry of Wine David R. Dalton / Kemény kötésű
common.buy 29 496 Ft

Following the enormous decade-long success of his best-selling Winery Technology and Operations, physical chemist and winemaker Yair Margalit comes out with the successive Concepts in Wine Technology, fully updated and revised to meet the advances of modern winemaking. Among the extended topics are fermentation, skin contact, acid balance, phenolics, bottling, the use of oak and quality control. He begins in the vineyard discussing proper maturation, soil and climate, bunch health, vineyard disease states and grape varieties. Next he tackles the pre-harvest with a careful look at vineyard management and preparing the winery for harvest. Dr. Margalit then outlines the entire process of harvesting; from destemming, crushing and skin contact as it applies to both red and white grapes; to pressing, must correction and temperature control. Fermentation is examined fully and includes a lengthy look at the factors affecting malo-lactic fermentation and its pros and cons. There is a huge chapter on cellar operations that deals with racking, stabilization, fining, filtration, blending and maintaining winery hardware, followed by sections on barrelling and bottling. The final chapter pulls together the more general aspects of wine technology, covering sulphur-dioxides, different forms of wine spoilage and ways to ward them off, legal regulations and, one of the most important and enigmatic compounds in wine, phenolics.

Információ a könyvről

Teljes megnevezés Concepts in Wine Technology
Szerző Yair Margalit
Nyelv Angol
Kötés Könyv - Puha kötésű
Kiadás éve 2014
Oldalszám 304
EAN 9781935879947
ISBN 1935879944
Libristo kód 09038472
Súly 586
Méretek 180 x 256 x 15
Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Ezt is ajánljuk


toplistás
Atomic Habits James Clear / Puha kötésű
common.buy 6 142 Ft
toplistás
Sekiro: Shadows Die Twice Official Artworks FromSoftware Inc. / Puha kötésű
common.buy 17 849 Ft
toplistás kiárusítás
Mushoku Tensei: Jobless Reincarnation Vol. 7 Rifujin Na Magonote / Puha kötésű
common.buy 4 430 Ft
toplistás
Rider Waite Tarot Deck: Mini Arthur Edward Waite / Kártya
common.buy 5 834 Ft
toplistás
Wine Science Jamie Goode / Kemény kötésű
common.buy 13 419 Ft
toplistás
Mouthfeel Mouritsen / Puha kötésű
common.buy 25 609 Ft
JavaScript - The Definitive Guide David Flanagan / Puha kötésű
common.buy 28 252 Ft
Learn German With Stories Andre Klein / Puha kötésű
common.buy 4 291 Ft
Shrine of Jeffrey Dahmer Brian Masters / Puha kötésű
common.buy 5 908 Ft
Wine Chemistry and Biochemistry M. Victoria Moreno-Arribas / Puha kötésű
common.buy 139 214 Ft
Chasing the Flame Samantha Power / Puha kötésű
common.buy 6 794 Ft
Vineyards, Rocks, and Soils Alex Maltman / Kemény kötésű
common.buy 21 801 Ft

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása