Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft GLS futár 1 590 Ft Packeta 990 Ft

Tájékoztatjuk kedves Vásárlóinkat, hogy az ügyfélszolgálat az állami ünnep végett nem elérhető. Megértésüket köszönjük.

Biochemistry of Beer Fermentation

Nyelv AngolAngol
Könyv Puha kötésű
Könyv Biochemistry of Beer Fermentation Eduardo Pires
Libristo kód: 09155934
Kiadó Springer International Publishing AG, február 2015
Beer is the most popular alcoholic beverage in the world. Yet, behind each glass of beer there is an... Teljes leírás
? points 198 b
31 001 Ft
Beszállítói készleten alacsony példányszámban Küldés 12-17 napon belül

30 nap a termék visszaküldésére


Ezt is ajánljuk


toplistás
The Noma Guide to Fermentation René Redzepi / Kemény kötésű
common.buy 13 939 Ft
toplistás
Avatar: The Last Airbender - North and South Omnibus Gene Luen Yang / Puha kötésű
common.buy 8 905 Ft
toplistás
Her Majesty's Swarm: Volume 2 Eiri Iwamoto / Puha kötésű
common.buy 5 943 Ft
toplistás
Guide to Gemstone Settings Anastasia Young / Puha kötésű
common.buy 10 551 Ft
Skillful Huntsman Scott Robertson / Puha kötésű
common.buy 10 993 Ft
Empire Niall Ferguson / Puha kötésű
common.buy 5 286 Ft
Gideon Falls Deluxe Edition, Book One Jeff Lemire / Kemény kötésű
common.buy 17 689 Ft
Moebius Library: Inside Moebius Part 3 Jean Giraud / Kemény kötésű
common.buy 17 107 Ft
Living With Mochi / Puha kötésű
common.buy 5 522 Ft
Best of Ed Sheeran for Easy Piano Ed Sheeran / Könyv
common.buy 11 886 Ft
Elements of Programming Interviews Adnan Aziz / Puha kötésű
common.buy 17 187 Ft
Daydream Journals / Puha kötésű
common.buy 6 852 Ft
2 Girls 1 Cup Lin Xun / Puha kötésű
common.buy 5 486 Ft
Wild / Puha kötésű
common.buy 4 608 Ft

Beer is the most popular alcoholic beverage in the world. Yet, behind each glass of beer there is an enormous amount of work invested. If the first image that comes to your mind is the lifting of heavy bags of malt or carrying kegs, guess again! Most of the work involved in brewing is carried out by microworkers yeast and their enzymes! These special helpers are responsible for catalyzing the vast majority of the biochemical reactions occurring in all steps that gradually transform the sugary wort into beer. This book not only provides readers with an overview of the whole biochemical process involved in beer fermentation, but also reviews the latest findings in this delightful field, making it essential reading for both scientists and brewing enthusiasts§

Információ a könyvről

Teljes megnevezés Biochemistry of Beer Fermentation
Nyelv Angol
Kötés Könyv - Puha kötésű
Kiadás éve 2015
Oldalszám 80
EAN 9783319151885
ISBN 3319151886
Libristo kód 09155934
Súly 1474
Méretek 155 x 235 x 4
Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása