Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft GLS futár 1 590 Ft Packeta 990 Ft GLS pont 1 390 Ft

yogurt e altri alimenti fermentati

Nyelv OlaszOlasz
Könyv Puha kötésű
Könyv yogurt e altri alimenti fermentati Angela Colli
Libristo kód: 44246839
Kiadó Tecniche Nuove, október 2004
Lo yogurt è ottenuto da una particolare fermentazione del latte e i batteri che ne sono responsabili... Teljes leírás
? points 30 b
4 645 Ft
Beszállítói készleten Küldés 4-6 napon belül

30 nap a termék visszaküldésére

Lo yogurt è ottenuto da una particolare fermentazione del latte e i batteri che ne sono responsabili, i lattobacilli, sono molto benefici. La prima parte del libro racconta in un linguaggio molto comprensibile e chiaro, che cosa è la fermentazione, quali sono i microrganismi responsabili, quali trasformazioni avvengono nel cibo di partenza, soffermandosi soprattutto su alimenti come lo yogurt, altri latti e verdure fermentate e sul loro potenziale benefico. Nella seconda parte del libro si passa all'uso in cucina con proposte di menu e ricette.

Információ a könyvről

Teljes megnevezés yogurt e altri alimenti fermentati
Szerző Angela Colli
Nyelv Olasz
Kötés Könyv - Puha kötésű
Kiadás éve 2004
Oldalszám 125
EAN 9788848116756
Libristo kód 44246839
Súly 176
Méretek 146 x 212 x 10
Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása