Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft GLS futár 1 590 Ft Packeta 990 Ft

Yeasts in Food

Nyelv AngolAngol
Könyv Kemény kötésű
Könyv Yeasts in Food T. Boekhout
Libristo kód: 05115479
Kiadó Elsevier Science & Technology, május 2003
Yeasts play a crucial role in the sensory quality of a wide range of foods. They can also be a major... Teljes leírás
? points 604 b
94 780 Ft
50 % esély Keressük az egész világon Mikor kapom meg a terméket?

30 nap a termék visszaküldésére


Ezt is ajánljuk


Bats at the Library Brian Lies / Puha kötésű
common.buy 4 001 Ft
French Challenge Philip H. Gordon / Kemény kötésű
common.buy 21 138 Ft
New Sufferings of Young W Ulrich Plenzdorf / Kemény kötésű
common.buy 58 649 Ft
Quantity and Quality in Economic Research Roy Chamberlain Brown / Puha kötésű
common.buy 28 572 Ft
Parlor Ladies & Ebony Drudges Kibibi Voloria C Mack / Puha kötésű
common.buy 13 267 Ft
Arab France Ian Coller / Kemény kötésű
common.buy 49 318 Ft
Deathwatch C. Scott Combs / Kemény kötésű
common.buy 55 808 Ft
Pediatric Urinary Bladder Tissue Engineering Earl Y. Cheng / Puha kötésű
common.buy 28 070 Ft
hamarosan
No Worst, There Is None Eve McBride / Puha kötésű
common.buy 8 031 Ft
History of Greece. John Mitford / Puha kötésű
common.buy 13 377 Ft
Leadership Coaching Graham Lee / Puha kötésű
common.buy 24 696 Ft
Politics of Early Language Teaching Agoston Berecz / Puha kötésű
common.buy 11 354 Ft

Yeasts play a crucial role in the sensory quality of a wide range of foods. They can also be a major cause of food spoilage. Maximising their benefits whilst minimising their detrimental effects requires a thorough understanding of their complex characteristics and how these can best be manipulated by food processors. Yeasts in food begins by describing the enormous range of yeasts together with methods for detection, identification and analysis. It then discusses spoilage yeasts, methods of control and stress responses to food preservation techniques. Against this background, the bulk of the book looks at the role of yeasts in particular types of food. There are chapters on dairy products, meat, fruit, bread, soft drinks, alcoholic beverages, soy products, chocolate and coffee. Each chapter describes the diversity of yeasts associated with each type of food, their beneficial and detrimental effects on food quality, methods of analysis and quality control. With its distinguished editors and international team of over 30 contributors, Yeasts in food is a standard reference for the food industry in maximising the contribution of yeasts to food quality. * Describes the enormous range of yeasts together with methods for detection, identification and analysis* Discusses spoilage yeasts, methods of control and stress responses to food preservation techniques* Examines the beneficial and detrimental effects of yeasts in particular types of food, including dairy products, meat, fruit, bread, soft drinks, alcoholic beverages, soy products, chocolate and coffee

Információ a könyvről

Teljes megnevezés Yeasts in Food
Nyelv Angol
Kötés Könyv - Kemény kötésű
Kiadás éve 2003
Oldalszám 512
EAN 9781855737068
ISBN 185573706X
Libristo kód 05115479
Súly 860
Méretek 147 x 216 x 32
Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása