Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft GLS futár 1 590 Ft Packeta 990 Ft GLS pont 1 390 Ft

Yeast Physiology & Biotechnology

Nyelv AngolAngol
Könyv Puha kötésű
Könyv Yeast Physiology & Biotechnology Graeme M. Walker
Libristo kód: 04894978
Kiadó John Wiley & Sons Inc, február 1998
Yeasts are the world's premier industrial micro-organisms. In addition to their wide exploitation in... Teljes leírás
? points 499 b
80 015 Ft
Beszállítói készleten Küldés 15-20 napon belül

30 nap a termék visszaküldésére


Ezt is ajánljuk


toplistás
Thinking, Fast and Slow Daniel Kahneman / Puha kötésű
common.buy 6 496 Ft
toplistás
Strange Work Of Taro Yoko: From Drakengard To Nier:Automata Nicolas Turcev / Kemény kötésű
common.buy 10 028 Ft
toplistás
Elements of Computing Systems Shimon Schocken / Puha kötésű
common.buy 21 268 Ft
Nocterra Volume 3 / Puha kötésű
common.buy 7 009 Ft
Complete Lego Minifigure Catalog 1975-2015 Christoph Bartneck / Kemény kötésű
common.buy 27 558 Ft
Helnwein / Puha kötésű
common.buy 14 824 Ft
Yeast Chris White / Puha kötésű
common.buy 7 009 Ft
Dark Sun Richard Rhodes / Puha kötésű
common.buy 7 461 Ft
Wanderlust USA Robert Klanten / Kemény kötésű
common.buy 16 123 Ft
Postmodern Architecture / Kemény kötésű
common.buy 19 568 Ft
Delightful Color by Numbers / Puha kötésű
common.buy 5 664 Ft
Do's and Taboos Around The World 3e Axtell / Puha kötésű
common.buy 8 133 Ft
How Was That Built? Roma Agrawal / Kemény kötésű
common.buy 7 009 Ft

Yeasts are the world's premier industrial micro-organisms. In addition to their wide exploitation in the production of foods, beverages and pharmaceuticals, yeasts also play significant roles as model eukaryotic cells in furthering our knowledge in the biological and biomedical sciences. In order for modern biotechnology to fully exploit the activities of yeasts, it is essential to appreciate aspects of yeast cell physiology. In recent years, however, our knowledge of yeast physiological phenomena has lagged behind that of yeast genetics and molecular biology. Yeast Physiology and Biotechnology redresses the balance by linking key aspects of yeast physiology with yeast biotechnology. Individual chapters provide broad and timely coverage of yeast cytology, nutrition, growth and metabolism - important aspects of yeast cell physiology which are pertinent to the practical uses of yeasts in industry. The final chapter reviews traditional, modern and emerging biotechnologies in which roles of yeasts in the production of industrial commodities and their value in biomedical research are fully discussed. Relevant aspects of classical and modern yeast genetics and molecular biology are fully integrated into the appropriate chapters. This up-to-date and fully referenced book is aimed at advanced undergraduate and postgraduate bioscience students,but will also prove to be a valuable source of information for yeast researchers and technologists.

Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása