Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft GLS futár 1 590 Ft Packeta 990 Ft GLS pont 1 390 Ft

WJEC GCSE Food and Nutrition: Student Book

Nyelv AngolAngol
Könyv Puha kötésű
Könyv WJEC GCSE Food and Nutrition: Student Book Fiona Dowling
Libristo kód: 13595666
Kiadó Illuminate Publishing, május 2016
This book is specific to the new GCSE Food and Nutrition course in Wales. Endorsed by WJEC, this bo... Teljes leírás
? points 117 b
18 646 Ft
50 % esély Keressük az egész világon Mikor kapom meg a terméket?

30 nap a termék visszaküldésére


Ezt is ajánljuk


BIOPOLÍTICA LAURA BAZZICALUPO / Puha kötésű
common.buy 7 754 Ft
hamarosan
Security and Risk Assessment for Chemical and Petrochemical Facilities Daniel Patrick (San Antonio Water Systems Texas USA) O'Brien / Kemény kötésű
common.buy 45 860 Ft
Lletrada Jaume Mesquida / Puha kötésű
common.buy 5 615 Ft
Spirit of the Hedgerow Jo Dunbar / Puha kötésű
common.buy 9 019 Ft
Deutsche National Litteratur JOSEPH KU RSCHNER / Puha kötésű
common.buy 14 725 Ft
Float Like a Butterfly Ntozake Shange / Kemény kötésű
common.buy 6 091 Ft
Lean Culture Change Steven R Leuschel / Puha kötésű
common.buy 20 770 Ft

This book is specific to the new GCSE Food and Nutrition course in Wales. Endorsed by WJEC, this book is written by a highly experienced team of authors with specification-development and examining experience. This stunning book will support and help you thoroughly prepare for both the non-examined assessment tasks and exam.

Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása