Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft GLS futár 1 590 Ft Packeta 990 Ft GLS pont 1 390 Ft

Wheat Quality For Improving Processing And Human Health

Nyelv AngolAngol
Könyv Kemény kötésű
Könyv Wheat Quality For Improving Processing And Human Health Gilberto Igrejas
Libristo kód: 24840253
Kiadó Springer Nature Switzerland AG, március 2020
Wheat Quality for Improving Processing and Human Health brings together an international group of le... Teljes leírás
? points 603 b
97 070 Ft
Beszállítói készleten alacsony példányszámban Küldés 10-15 napon belül

30 nap a termék visszaküldésére


Ezt is ajánljuk


Leonardo da Vinci Walter Isaacson / Kemény kötésű
common.buy 14 270 Ft
Contact Linguistics in Africa & Beyond / Kemény kötésű
common.buy 98 522 Ft
Warm Springs Millennium Michael Baughman / Puha kötésű
common.buy 10 407 Ft
Forest of Windellynn Andrew Marr / Puha kötésű
common.buy 4 666 Ft
The Red Satin Collection Giselle Renarde / Puha kötésű
common.buy 5 711 Ft
hamarosan
Mindstate Malibu Andy Kassier / Puha kötésű
common.buy 9 187 Ft

Wheat Quality for Improving Processing and Human Health brings together an international group of leading wheat scientists to outline highly relevant and diverse aspects and the latest advances in understanding of the world's most consumed cereal. Topics covered include LMW glutenins, starch-related proteins, and the impact of processing on composition and consumer health. Individual chapters focus on important factors such as FODMAPs, protein structure, dough viscoelasticity and fumonisins. The environmental effects on allergen content are comprehensively covered, as are phenolic compounds and molecular markers. The major quality screening tools and genetic resources are reviewed in depth. Gluten is a major focus of this work with chapters dedicated to health effects, analytical methods and standards, proteomics and mutant proteins. Starting in 2015, wheat quality scientists from across the globe have united to develop the Expert Working Group for Improving Wheat Quality for Processing and Health under the umbrella of the Wheat Initiative. This joint effort provides a framework to establish strategic research and organisation priorities for wheat research at the international level in both developed and developing countries. This Expert Working Group aims to maintain and improve wheat quality for processing and health under varying environmental conditions. The Group focuses on a broad range of wheat quality issues including seed proteins, carbohydrates, nutrition quality and micronutrient content, grain processing and food safety. Bioactive compounds are also considered, both those with negative effects such as allergens and mycotoxins, and those with positive effects such as antioxidants and fibre. The Group also works in the development of germplasm sets and other tools that promote wheat quality research. Wheat quality specialists working on the wheat value chain, and nutritionists will find this book a useful resource to increase and update their knowledge of wheat quality, nutrition and health issues.

Információ a könyvről

Teljes megnevezés Wheat Quality For Improving Processing And Human Health
Nyelv Angol
Kötés Könyv - Kemény kötésű
Kiadás éve 2020
Oldalszám 557
EAN 9783030341626
Libristo kód 24840253
Súly 1016
Méretek 155 x 235 x 36
Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása