Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft GLS futár 1 590 Ft Packeta 990 Ft

Vitamine und Vitaminverlust. Wie kann man den Vitaminverlust in Lebensmitteln verringern?

Nyelv NémetNémet
Könyv Puha kötésű
Könyv Vitamine und Vitaminverlust. Wie kann man den Vitaminverlust in Lebensmitteln verringern?
Libristo kód: 25007281
Kiadó Grin Verlag, június 2019
Facharbeit (Schule) aus dem Jahr 2017 im Fachbereich Chemie - Lebensmittelchemie, Note: 0,66, Sprach... Teljes leírás
? points 104 b
16 250 Ft
Beszállítói készleten Küldés 14-18 napon belül

30 nap a termék visszaküldésére

Facharbeit (Schule) aus dem Jahr 2017 im Fachbereich Chemie - Lebensmittelchemie, Note: 0,66, Sprache: Deutsch, Abstract: Die Arbeit fasst pr gnant einen umfassenden Anteil aller bisher gewonnenen Erkenntnisse ber Vitamine und der Vorg nge beim Konservier

Információ a könyvről

Teljes megnevezés Vitamine und Vitaminverlust. Wie kann man den Vitaminverlust in Lebensmitteln verringern?
Nyelv Német
Kötés Könyv - Puha kötésű
Kiadás éve 2019
Oldalszám 28
EAN 9783668984202
ISBN 3668984204
Libristo kód 25007281
Kiadó Grin Verlag
Súly 56
Méretek 148 x 210 x 3
Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása