Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft GLS futár 1 590 Ft Packeta 990 Ft GLS pont 1 390 Ft

Urban appetites

Nyelv AngolAngol
Könyv Kemény kötésű
Könyv Urban appetites Cindy R. Lobel
Libristo kód: 02758515
Kiadó The University of Chicago Press, május 2014
Glossy magazines write about them, celebrities give their names to them, and you'd better believe th... Teljes leírás
? points 284 b
44 680 Ft
Beszállítói készleten alacsony példányszámban Küldés 14-18 napon belül

30 nap a termék visszaküldésére


Ezt is ajánljuk


Die Templer Manfred Barthel / Kemény kötésű
common.buy 9 521 Ft
hamarosan
Youngblood Hawke Herman Wouk / Puha kötésű
common.buy 5 980 Ft
Der Beruf Der S uglingspflegerin Leo Langstein / Puha kötésű
common.buy 28 801 Ft
Management Von Qualitat Und Umwelt Jürgen P. Bläsing / Puha kötésű
common.buy 28 801 Ft
Running a Small Library / Puha kötésű
common.buy 41 798 Ft
Doppeldecker-Buch (1) Marlies Tophinke / Puha kötésű
common.buy 7 884 Ft
Lieferantenrating Marcus Disselkamp / Puha kötésű
common.buy 28 801 Ft

Glossy magazines write about them, celebrities give their names to them, and you'd better believe there's an app (or ten) committed to finding you the right one. They are New York City restaurants and food shops. And their journey to international notoriety is a captivating one. The now-booming food capital was once a small seaport city, home to a mere six municipal food markets that were stocked by farmers, fishermen, and hunters who lived in the area. By 1890, however, the city's population had grown to more than a million, and residents could dine in thousands of restaurants with a greater abundance and variety of options than any other place in the United States. Historians, sociologists, and foodies alike will devour the story of the origins of New York City's food industry in Urban Appetites. Cindy R. Lobel focuses on the rise of New York as both a metropolis and a food capital, opening a new window onto the intersection of the cultural, social, political, and economic transformations of the nineteenth century. She offers wonderfully detailed accounts of public markets and private food shops; basement restaurants and immigrant diners serving favorites from the old country; cake and coffee shops; and high-end, French-inspired eating houses made for being seen in society as much as for dining. But as the food and the population became increasingly cosmopolitan, corruption, contamination, and undeniably inequitable conditions escalated. Urban Appetites serves up a complete picture of the evolution of the city, its politics, and its foodways.

Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása