Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft GLS futár 1 590 Ft Packeta 990 Ft

Tropical and Subtropical Fruits - Postharvest Physiology, Processing and Packaging

Nyelv AngolAngol
Könyv Kemény kötésű
Könyv Tropical and Subtropical Fruits - Postharvest Physiology, Processing and Packaging Jasim Ahmed
Libristo kód: 01398726
Kiadó Iowa State University Press, július 2012
Tropical and sub-tropical fruits have gained significant importance in global commerce. This book ex... Teljes leírás
? points 772 b
120 300 Ft
Beszállítói készleten Küldés 14-18 napon belül

30 nap a termék visszaküldésére


Ezt is ajánljuk


Handbook of Medicinal Plants Zohara Yaniv / Puha kötésű
common.buy 47 711 Ft
Tropical Fruits, Volume 1 Robert E. Paull / Puha kötésű
common.buy 46 802 Ft
hamarosan
Stone's Throw from Ellis Island Thomas J. Espenshade / Kemény kötésű
common.buy 38 168 Ft
Review of Maritime Transport United Nations / Puha kötésű
common.buy 49 203 Ft
Protocols for Authentication and Key Establishment Colin Boyd / Kemény kötésű
common.buy 51 653 Ft
Uncle Trev and the Whistling Bull Jack Lasenby / Puha kötésű
common.buy 3 259 Ft
hamarosan
PRIMER OF INFECTIOUS DISEASE ECOLOGY ROHANI / Kemény kötésű
common.buy 23 621 Ft
Tropical Fruits and Frugivores J. Lawrence Dew / Puha kötésű
common.buy 79 421 Ft

Tropical and sub-tropical fruits have gained significant importance in global commerce. This book examines recent developments in the area of fruit technology including: postharvest physiology and storage; novel processing technologies applied to fruits; and in-depth coverage on processing, packaging, and nutritional quality of tropical and sub-tropical fruits. This contemporary handbook uniquely presents current knowledge and practices in the value chain of tropical and subtropical fruits world-wide, covering production and post-harvest practices, innovative processing technologies, packaging, and quality management.§Chapters are devoted to each major and minor tropical fruit (mango, pineapple, banana, papaya, date, guava, passion fruit, lychee, coconut, logan, carombola) and each citrus and non-citrus sub-tropical fruit (orange, grapefruit, lemon/lime, mandarin/tangerine, melons, avocado, kiwifruit, pomegranate, olive, fig, cherimoya, jackfruit, mangosteen). Topical coverage for each fruit is extensive, including: current storage and shipping practices; shelf life extension and quality; microbial issues and food safety aspects of fresh-cut products; processing operations such as grading, cleaning, size-reduction, blanching, filling, canning, freezing, and drying; and effects of processing on nutrients and bioavailability. With chapters compiled from experts worldwide, this book is an essential reference for all professionals in the fruit industry.

Információ a könyvről

Teljes megnevezés Tropical and Subtropical Fruits - Postharvest Physiology, Processing and Packaging
Nyelv Angol
Kötés Könyv - Kemény kötésű
Kiadás éve 2012
Oldalszám 656
EAN 9780813811420
ISBN 0813811422
Libristo kód 01398726
Súly 1462
Méretek 196 x 252 x 33
Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása