Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft GLS futár 1 590 Ft Packeta 990 Ft

Trends in Utilization of Some Fruit Processing Wastes

Nyelv AngolAngol
Könyv Puha kötésű
Könyv Trends in Utilization of Some Fruit Processing Wastes Faten El-Kassas
Libristo kód: 06835052
Kiadó VDM Verlag, augusztus 2010
This work was planned to study the following point: (1) Evaluation of the chemical composition, mine... Teljes leírás
? points 208 b
32 254 Ft
Beszállítói készleten Küldés 14-18 napon belül

30 nap a termék visszaküldésére


Ezt is ajánljuk


Norsko-český a česko-norský slovník A. Ekeland; B. Stejskalová; I.-M. Gabrielsen; J. Vrbová / Puha kötésű
common.buy 5 063 Ft
Hovory R Jaromír Astl / Puha kötésű
common.buy 2 641 Ft
Cambridge Checkpoints VCE Physical Education Units 1 and 2 Christine McCallumTim McCallum / Puha kötésű
common.buy 10 579 Ft
Reincarnation Of Edgar Cayce Wynn Free / Puha kötésű
common.buy 6 978 Ft
Le Poids Des Identit s Fred Dervin / Puha kötésű
common.buy 39 714 Ft
Social History of the English Countryside Gordon Mingay / Puha kötésű
common.buy 27 360 Ft
Mathematics for the Liberal Arts Jason I. Brown / Kemény kötésű
common.buy 49 582 Ft
Europaische Union Martin H. Ruelling / Puha kötésű
common.buy 21 133 Ft

This work was planned to study the following point: (1) Evaluation of the chemical composition, mineral contents, physico-chemical characteristics and fatty acids profile of crude oil, amino acid pattern and protein quality of date, guava, and prickly pear seeds and peels. (2)The possibility of incorporating date and/or guava seeds powders with rice grits and semolina flour to produce high fiber extrudates and macaroni. Functional properties, chemical composition, and sensory characteristics of these products were evaluated. The extrudates with 8% of date or guava seeds and macaroni with 12% and 6% of date and guava seeds, respectively were sensory acceptable. (3) To get the residual part of puree adhered to the guava seeds, the guava waste was treated by enzyme. This procedure increased the total amounts of extracted guava puree. The rheological behaviour of the resulted puree was tested. (4) Also, pectin was extracted from prickly pear peels at two ripening stages with two methods. Its chemical and rheological characteristics were determined.

Információ a könyvről

Teljes megnevezés Trends in Utilization of Some Fruit Processing Wastes
Nyelv Angol
Kötés Könyv - Puha kötésű
Kiadás éve 2010
Oldalszám 164
EAN 9783639278491
ISBN 3639278496
Libristo kód 06835052
Kiadó VDM Verlag
Súly 249
Méretek 152 x 229 x 10
Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása