Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft GLS futár 1 590 Ft Packeta 990 Ft

Tájékoztatjuk kedves Vásárlóinkat, hogy az ügyfélszolgálat az állami ünnep végett nem elérhető. Megértésüket köszönjük.

The Theoretical Aspect of Wine Making

Nyelv AngolAngol
Könyv Puha kötésű
Könyv The Theoretical Aspect of Wine Making W. Sherrard-Smith
Libristo kód: 12151481
Kiadó Gilman Press, február 2011
An expert on the subject provides an analysis of wine making theory. This book contains classic mate...
? points 51 b
8 011 Ft
Beszállítói készleten Küldés 14-18 napon belül

30 nap a termék visszaküldésére


Ezt is ajánljuk


hamarosan
Beat of the Pendulum Catherine Chidgey / Puha kötésű
common.buy 5 958 Ft

An expert on the subject provides an analysis of wine making theory. This book contains classic material dating back to the 1900s and before. The content has been carefully selected for its interest and relevance to a modern audience.

Információ a könyvről

Teljes megnevezés The Theoretical Aspect of Wine Making
Nyelv Angol
Kötés Könyv - Puha kötésű
Kiadás éve 2011
Oldalszám 38
EAN 9781446534618
ISBN 1446534618
Libristo kód 12151481
Kiadó Gilman Press
Súly 62
Méretek 140 x 216 x 2
Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása