Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft GLS futár 1 590 Ft Packeta 990 Ft GLS pont 1 390 Ft

Science of Cookery and the Art of Eating Wel - Philosophical and Historical Reflections on Food and Dining in Culture

Nyelv AngolAngol
Könyv Puha kötésű
Könyv Science of Cookery and the Art of Eating Wel - Philosophical and Historical Reflections on Food and Dining in Culture Donald Phillip Verene
Libristo kód: 19696700
The Science of Cookery and the Art of Eating Well is a philosophical and historical reflection on fo... Teljes leírás
? points 64 b
10 607 Ft -5 %
10 071 Ft
50 % esély Keressük az egész világon Mikor kapom meg a terméket?

30 nap a termék visszaküldésére


Ezt is ajánljuk


toplistás
Science in the Kitchen and the Art of Eating Well Pelegrino Artusi / Puha kötésű
common.buy 28 141 Ft
Taverna Georgina Hayden / Kemény kötésű
common.buy 10 232 Ft
Gaijin Cookbook Ivan Orkin / Kemény kötésű
common.buy 10 625 Ft
Wild Honey and Rye Ren Behan / Kemény kötésű
common.buy 11 803 Ft
ANIMALES FANTASTICOS HARRY POTTER / Puha kötésű
common.buy 5 254 Ft
LA TERCERA PUERTA ALEX BANAYAN / Kemény kötésű
common.buy 7 758 Ft
Short Grammar of the Bulgarian Language, with Reading Lessons WILLIAM RIC MORFILL / Kemény kötésű
common.buy 15 693 Ft
Premium! Rob Cuesta / Puha kötésű
common.buy 7 537 Ft
Believe in Yourself Keepsake Journals / Puha kötésű
common.buy 3 098 Ft
Stories from the Pews G Modele Clarke / Puha kötésű
common.buy 9 773 Ft
Secrets from the Greek Kitchen David E. Sutton / Puha kötésű
common.buy 18 665 Ft

The Science of Cookery and the Art of Eating Well is a philosophical and historical reflection on food and dining in human culture. It includes discussions of the nature of the first meals as found in Greek literature and the philosophy of history of Giambattista Vico, the Roman cookbook of Apicius (the first known cookbook), the cookbook of Artusi (the seminal cookbook of Italian cooking), Brillat-Savarin's Physiology of Taste, Plutarch's "Dinner of the Seven Wise Men," and Athenaeus' work on the Learned Banqueters (the Deipnosophists). These discussions are joined with contemporary observations on the importance of the traditions of home cooking and dining with friends as essential to the promotion of human well-being.

Információ a könyvről

Teljes megnevezés Science of Cookery and the Art of Eating Wel - Philosophical and Historical Reflections on Food and Dining in Culture
Nyelv Angol
Kötés Könyv - Puha kötésű
Kiadás éve 2018
Oldalszám 120
EAN 9783838211985
ISBN 3838211987
Libristo kód 19696700
Súly 176
Méretek 210 x 149 x 10
Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása