Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft GLS futár 1 590 Ft Packeta 990 Ft

The Macro Nutrients and Calorific Values of Yoghurt

Nyelv AngolAngol
Könyv Puha kötésű
Könyv The Macro Nutrients and Calorific Values of Yoghurt Qadeer Ur Rehman Aftab
Libristo kód: 15200342
Kiadó LAP Lambert Academic Publishing, november 2015
Yoghurt was prepared from the milk of three cow breeds i.e. Red Sindhi, Thari and Bhagnari. A total... Teljes leírás
? points 86 b
14 807 Ft -9 %
13 379 Ft
Beszállítói készleten Küldés 8-10 napon belül

30 nap a termék visszaküldésére


Ezt is ajánljuk


Zweifel, Zeit und Zuspruch Franz-Georg Ewers / Puha kötésű
common.buy 4 566 Ft
Ring des Generals Selma Lagerlof / Puha kötésű
common.buy 4 660 Ft
Yo te quise más TOM SPANBAUER / Puha kötésű
common.buy 9 977 Ft
Traitement Scientifique de la Surdite Marage-R / Puha kötésű
common.buy 6 197 Ft
Der Tag des Buchhalters Leska Beikircher / Kemény kötésű
common.buy 12 663 Ft
Triatlon. La guía completa / Puha kötésű
common.buy 11 141 Ft

Yoghurt was prepared from the milk of three cow breeds i.e. Red Sindhi, Thari and Bhagnari. A total of 10 batches (from milk of each breed) were prepared. All the yoghurt samples were analyzed for pH, chemical characteristics like moisture, fat, protein, lactose and ash. Chemical analysis of yoghurt produced from milk of three different cow breeds showed variation in composition. The pH value of yoghurt made from milk of Bhagnari was statistically higher than the yoghurt made from milk of Red Sindhi and Thari. The moisture content of yoghurt made from the milk of Red Sindhi significantly high from the yoghurt of Thari and Bhagnari cow breed. The fat content of yoghurt made from milk of Bhagnari and Red Sindhi were statistically similar and significantly different from Thari, cow breed. The protein content of yoghurt made from the milk of Red Sindhi was markedly higher than the yoghurt of Thari, Bhagnari cow breed. The lactose content of yoghurt made from the milk of Thari and Bhagnari was statistically similar and markedly high from Red Sindhi cow breed. The ash content of yoghurt made from the milk of Red Sindhi was significantly high from Thari and Bhagnari cows.

Információ a könyvről

Teljes megnevezés The Macro Nutrients and Calorific Values of Yoghurt
Nyelv Angol
Kötés Könyv - Puha kötésű
Kiadás éve 2016
Oldalszám 56
EAN 9783659930966
Libristo kód 15200342
Súly 102
Méretek 150 x 220 x 3
Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása