Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft GLS futár 1 590 Ft Packeta 990 Ft

Tecnología de los vinos blancos

Nyelv OlaszOlasz
Könyv Puha kötésű
Könyv Tecnología de los vinos blancos Tullio de Rosa
Libristo kód: 13086542
Kiadó Mundi-Prensa Libros, S.A., augusztus 1997
INDICE: Las características químico-físicas fundamentaltes de los vinos blancos. La fermentación żen... Teljes leírás
? points 118 b
18 517 Ft
50 % esély Keressük az egész világon Mikor kapom meg a terméket?

30 nap a termék visszaküldésére

INDICE: Las características químico-físicas fundamentaltes de los vinos blancos. La fermentación żen blancoż. Intervenciones durante la fermentación. Los microorganismos de las fermentaciones no patógenas y su actividad. Las fermentaciones conducidas con técnicas particulares. Algunas de las principales nociones que químico-física aplicadas al vino. La estabiliz ación espontánea del vino. El envejecimiento.etc.

Információ a könyvről

Teljes megnevezés Tecnología de los vinos blancos
Szerző Tullio de Rosa
Nyelv Olasz
Kötés Könyv - Puha kötésű
Kiadás éve 1997
Oldalszám 527
EAN 9788471147004
ISBN 8471147009
Libristo kód 13086542
Súly 960
Méretek 160 x 240
Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása