Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft GLS futár 1 590 Ft Packeta 990 Ft

Technical Mycology - The Utilization of Micro-Organisms in the Arts and Manufactures - Part II Eumycetic Fermentation

Könyv Technical Mycology - The Utilization of Micro-Organisms in the Arts and Manufactures - Part II Eumycetic Fermentation Franz Lafar
Libristo kód: 12205507
Kiadó Read Books, november 2015
This vintage book contains a practical handbook on fermentation and related processes, originally in... Teljes leírás
? points 68 b
10 578 Ft
Beszállítói készleten Küldés 14-18 napon belül

30 nap a termék visszaküldésére


Ezt is ajánljuk


Contact Juggling James Ernest / Spirálozott
common.buy 7 592 Ft
Ohmic Contact on Ternary ZnSxSe1-x Epilayers Tsung-Hsiang Shih / Puha kötésű
common.buy 28 219 Ft
Three-Dimensional Contact Problems D.A. Pozharskii / Puha kötésű
common.buy 63 765 Ft
Bible For Girls Speedy Publishing LLC / Puha kötésű
common.buy 6 077 Ft
Etymologisches Woerterbuch Der Deutschen Sprache Friedrich Kluge / Kemény kötésű
common.buy 128 220 Ft

This vintage book contains a practical handbook on fermentation and related processes, originally intended for the use of brewers and distillers, analysts, technical and agricultural chemists, pharmacists, and those with an interest in the industries dependent on fermentation. This volume will appeal to those with an interest in the science of brewing, and would make for a worthy addition to allied collections. Contents include: "General Morphology", "Chemical Composition of the Cell Membrane of Eumycetes", "Mineral Nutrient Materials", "Stimulative Influences-General Remarks on h the Enzymes of Eumycetes", "Morphology and Symptomatology of the Mucors", "Fermentation by Mucors", "The Use of Mucors in the Spirit Industry", et cetera. Many vintage books such as this are increasingly scarce and expensive. We are republishing this volume now in an affordable, modern edition complete with a specially commissioned new introduction on beer brewing.

Információ a könyvről

Teljes megnevezés Technical Mycology - The Utilization of Micro-Organisms in the Arts and Manufactures - Part II Eumycetic Fermentation
Szerző Franz Lafar
Nyelv Angol
Kötés Könyv - Puha kötésű
Kiadás éve 2015
Oldalszám 202
EAN 9781473328129
ISBN 1473328128
Libristo kód 12205507
Kiadó Read Books
Súly 263
Méretek 140 x 216 x 12
Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása