Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft GLS futár 1 590 Ft Packeta 990 Ft GLS pont 1 390 Ft

Taste Organ in the Bullhead (Teleostei)

Nyelv AngolAngol
Könyv Puha kötésű
Könyv Taste Organ in the Bullhead (Teleostei) Klaus Reutter
Libristo kód: 06805904
In fish, the sense of taste is extraordinarily highly developed and essentially more sensitive than... Teljes leírás
? points 331 b
52 141 Ft
Beszállítói készleten alacsony példányszámban Küldés 12-17 napon belül

30 nap a termék visszaküldésére


Ezt is ajánljuk


Where the Red Fern Grows Wilson Rawls / Puha kötésű
common.buy 3 572 Ft
Making of Modern Lithuania Tomas Balkelis / Kemény kötésű
common.buy 81 395 Ft
Nuclear Power Reactors in the World International Atomic Energy Agency / Puha kötésű
common.buy 13 315 Ft
Help! My Kids Are Hurting Marv Penner / Puha kötésű
common.buy 9 144 Ft
hamarosan
Hudsucker Proxy Sam Raimi / Puha kötésű
common.buy 4 186 Ft
Philosophy of Inspiration Agarwal Mirgandra / Puha kötésű
common.buy 3 133 Ft
"Everything" Celtic Wisdom Book Jennifer Emick / Puha kötésű
common.buy 8 025 Ft
Reconstruction Justice of Salmon P. Chase Harold Melvin Hyman / Puha kötésű
common.buy 13 345 Ft

In fish, the sense of taste is extraordinarily highly developed and essentially more sensitive than that of mammals. This is due to chemoreception, which offers suf ficient possibilities for animals living in water to orient and maintain themselves suc cessfully in individual and social life. Therefore, at least within the vertebrates the chemical senses have developed to their highest standard in water. Chemoreception is evidently present in land-dwelling mammals and is still dependent on moist surfaces, but the optical sense, in its highest stage of development, takes priority. In contrast, in aquatic animals vision generally plays only a subordinate role (c. f. Grant & Mackie, 1974). Although the high sensitivity of the sense of taste in fish has been extensively shown in physiological experiments, corresponding detailed morphological data are lacking. Due to their similarity the taste organs of fish and mammals have been regard ed equally or rather the results taken from fish have been interpreted on the basis of the known morphology of the mammalian taste bud (TB). However, the high efficien cy of the sense of taste in fish requires a corresponding morphological basis, and mor phological and histochemical particularities can indeed be cited as examples: firstly, TB in fish are not only located in the mouth and throat area, but in many species also in the outer skin of the body.

Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása