Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft GLS futár 1 590 Ft Packeta 990 Ft

Taste Chemistry

Nyelv AngolAngol
Könyv Kemény kötésű
Könyv Taste Chemistry R.S. Shallenberger
Libristo kód: 01391905
Kiadó Springer, Berlin, november 1993
The object ofthis text is to examine, and elaborate on the meaning of the established premise that '... Teljes leírás
? points 509 b
79 595 Ft
Beszállítói készleten alacsony példányszámban Küldés 12-15 napon belül

30 nap a termék visszaküldésére


Ezt is ajánljuk


toplistás
Winnie and Wilbur: Winnie the Witch Valerie Thomas / Puha kötésű
common.buy 3 751 Ft
Dvě čínské novely Feng Ti-cchaj / Puha kötésű
common.buy 3 096 Ft
Obrázky z prešporského geta Karl Benyovszky / Kemény kötésű
common.buy 3 406 Ft
Katerina Seda Kateřina Šedá / Puha kötésű
common.buy 14 485 Ft
Lectures on Petri Nets I: Basic Models Wolfgang Reisig / Puha kötésű
common.buy 26 263 Ft
Inclusions in Prokaryotes Jessup M. Shively / Puha kötésű
common.buy 87 502 Ft
Lichfield Through Time Anthony Poulton-Smith / Puha kötésű
common.buy 7 267 Ft
Consultation-Liaison Psychiatry Hoyle Leigh / Kemény kötésű
common.buy 47 330 Ft
Imagined Landscapes Jane Stadler / Puha kötésű
common.buy 7 107 Ft
Atlas Sanierung Georg Giebeler / Kemény kötésű
common.buy 49 235 Ft
Inside Outside Upside Down Stan Berenstain / Puha kötésű
common.buy 2 611 Ft
Auer Lernkontrollen Deutsch 3./4. Klasse Jasmin Boller / Puha kötésű
common.buy 8 968 Ft
Aufstieg der Kleinen. Harm G. Schröter / Puha kötésű
common.buy 37 062 Ft

The object ofthis text is to examine, and elaborate on the meaning of the established premise that 'taste is a chemical sense.' In particular, the major effort is directed toward the degree to which chemical principles apply to phenomena associated with the inductive (recognition) phase of taste. A second objective is to describe the structure and properties of compounds with varying taste that allow decisions to be made with respect to the probable nature of the recognition chemistry for the different tastes, and the probable nature of the receptor(s) for those tastes. A final objective is to include appropriate interdisciplinary observations that have application to solving problems related to the chemical nature of taste. Taste is the most easily accessible chemical structure-biological activity relationship, and taste chemistry studies, i.e. the chemistry of sweetness, saltiness, sourness, and bitterness, have application to general biology, physiology, and pharmacology. Because it involves sensory perception, taste is also of interest to psychologists, and has application to the food and agricultural industries. The largest portion of the text is directed toward sweetness as, due to economic and other factors, the majority of the scientific studies are concerned with sweetness. The text begins with a prologue to describe the problems associated with the study of taste chemistry. Then, there is an introductory chapter to serve as an overview of the general interdisciplinary knowledge of the subject. It is followed by a chapter on the fundamental chemical principles that apply to taste induction chemistry.

Információ a könyvről

Teljes megnevezés Taste Chemistry
Nyelv Angol
Kötés Könyv - Kemény kötésű
Kiadás éve 1994
Oldalszám 613
EAN 9780751401509
ISBN 0751401501
Libristo kód 01391905
Súly 948
Méretek 224 x 149 x 46
Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása