Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft GLS futár 1 590 Ft Packeta 990 Ft

Tájékoztatjuk kedves Vásárlóinkat, hogy az ügyfélszolgálat az állami ünnep végett nem elérhető. Megértésüket köszönjük.
Nyelv AngolAngol
Könyv Kemény kötésű
Könyv Sweeteners Jean-Michel Mérillon
Libristo kód: 02832955
Kiadó Springer International Publishing AG, január 2018
This handbook compiles comprehensive reference information on sweeteners for academic researchers an... Teljes leírás
? points 950 b
153 066 Ft -2 %
148 927 Ft
Beszállítói készleten Küldés 11-13 napon belül

30 nap a termék visszaküldésére


Ezt is ajánljuk


toplistás
Neo Rauch: At the Well Robert Storr / Kemény kötésű
common.buy 21 062 Ft
Ecology Of Freedom Murray Bookchin / Puha kötésű
common.buy 9 236 Ft
Frenzy John Lutz / Puha kötésű
common.buy 4 186 Ft
Endurance Alfred Lansing / Audio CD
common.buy 9 141 Ft
Frederik Pohl Super Pack Frederik Pohl / Kemény kötésű
common.buy 15 475 Ft
Soziologische Basics Albert Scherr / Puha kötésű
common.buy 18 442 Ft
Sokolows Universum Leon de Winter / Puha kötésű
common.buy 5 050 Ft
Your Phd Companion 3rd Edition Stephen Marshall / Puha kötésű
common.buy 11 480 Ft
Halloween Evans / Puha kötésű
common.buy 5 396 Ft
Seelenrückholung Alberto Villoldo / Puha kötésű
common.buy 4 392 Ft
Plant Horror Dawn Keetley / Kemény kötésű
common.buy 75 239 Ft

This handbook compiles comprehensive reference information on sweeteners for academic researchers and professionals. It discusses both natural as well as synthetic products, considering health-related and economical aspects. Renowned authors mostly from academia, but also from the industry, summarize information about the chemistry, biological and pharmacological aspects, as well as bioavailability and applications of sweeteners. The book introduces various substance classes of sweeteners, which are mainly plant-derived, including glycosidic and terpenoid sweeteners, peptidic sweeteners, sweet-tasting proteins and protein-derived sweeteners (e.g. stevioside, sucralose, aspartame, thaumatin, brazzein and many more). Chapters address topics such as the isolation and purification of the compounds, their physical, chemical and biological properties, pharmacological activities, and also critically discuss their applications in view of health and ecotoxicological aspects. A special emphasis is on low or no-calorie sweeteners, for which there is an increasing demand and intensified research activities currently. § This reference work hence provides the readers with key information and will serve the needs of graduate students and scholars, researchers and professionals working in the fields of chemistry, botany, biotechnology, or pharmacological or agricultural research, as well as in the food industry or the marketing of sweeteners.

Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása