Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft GLS futár 1 590 Ft Packeta 990 Ft GLS pont 1 390 Ft

Garde Manger - The Art and Craft of the Cold Kitchen, Study Guide 4e

Nyelv AngolAngol
Könyv Puha kötésű
Könyv Garde Manger - The Art and Craft of the Cold Kitchen, Study Guide 4e The Culinary Institute of America (Cia)
Libristo kód: 01236337
Kiadó John Wiley & Sons Inc, április 2012
The leading guide to the professional kitchen's cold food station, now fully revised and updated Gar... Teljes leírás
? points 115 b
18 564 Ft
Beszállítói készleten alacsony példányszámban Küldés 10-15 napon belül

30 nap a termék visszaküldésére


Ezt is ajánljuk


toplistás
Heartstopper Colouring Book Alice Oseman / Puha kötésű
common.buy 4 006 Ft
toplistás
Chainsaw Man, Vol. 4 Tatsuki Fujimoto / Puha kötésű
common.buy 4 279 Ft
toplistás
Oxford IB Diploma Programme: IB Economics Course Book Jocelyn Blink / Puha kötésű
common.buy 25 207 Ft
toplistás
Sommelier's Atlas of Taste Rajat Parr / Kemény kötésű
common.buy 12 663 Ft
Ur Special Danny Casale / Puha kötésű
common.buy 5 582 Ft
Golden Boys STAMPER PHIL / Puha kötésű
common.buy 4 053 Ft
Grimoire Noir Yana Bogatch / Puha kötésű
common.buy 6 741 Ft
You Can Do All Things Kate Allan / Kemény kötésű
common.buy 7 833 Ft
La sangre de los inocentes / The Blood of Innocents Julia Navarro / Puha kötésű
common.buy 4 696 Ft
Figure Drawing for Men's Fashion / Puha kötésű
common.buy 13 255 Ft
One Hundred Nights of Hero Isabel Greenberg / Kemény kötésű
common.buy 8 847 Ft

The leading guide to the professional kitchen's cold food station, now fully revised and updated Garde Manger: The Art and Craft of the Cold Kitchen has been the market's leading textbook for culinary students and a key reference for professional chefs since its original publication in 1999. This new edition improves on the last with the most up-to-date recipes, plating techniques, and flavor profiles being used in the field today. New information on topics like artisanal cheeses, contemporary styles of pickles and vinegars, and contemporary cooking methods has been added to reflect the most current industry trends. And the fourth edition includes hundreds of all-new photographs by award-winning photographer Ben Fink, as well as approximately 450 recipes, more than 100 of which are all-new to this edition. Knowledge of garde manger is an essential part of every culinary student's training, and many of the world's most celebrated chefs started in garde manger as apprentices or cooks. The art of garde manger includes a broad base of culinary skills, from basic cold food preparations to roasting, poaching, simmering, and sauteing meats, fish, poultry, vegetables, and legumes. This comprehensive guide includes detailed information on cold sauces and soups; salads; sandwiches; cured and smoked foods; sausages; terrines, pates, galantines, and roulades; cheese; appetizers and hors d'oeuvre; condiments, crackers, and pickles; and buffet development and presentation.

Információ a könyvről

Teljes megnevezés Garde Manger - The Art and Craft of the Cold Kitchen, Study Guide 4e
Nyelv Angol
Kötés Könyv - Puha kötésű
Kiadás éve 2012
Oldalszám 48
EAN 9781118173633
ISBN 1118173635
Libristo kód 01236337
Súly 164
Méretek 125 x 276 x 4
Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása