Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft GLS futár 1 590 Ft Packeta 990 Ft

Studio Di Ceppi Di Candida Zemplinina Ad Interesse Enologico

Nyelv OlaszOlasz
Könyv Puha kötésű
Könyv Studio Di Ceppi Di Candida Zemplinina Ad Interesse Enologico Roa Mattia
Libristo kód: 07171774
Kiadó Edizioni Accademiche Italiane, április 2014
L'utilizzo di lieviti non-Saccharomyces in fermentazioni combinate con Saccharomyces cerevisiae rece... Teljes leírás
? points 111 b
17 468 Ft
Beszállítói készleten Küldés 14-18 napon belül

30 nap a termék visszaküldésére

L'utilizzo di lieviti non-Saccharomyces in fermentazioni combinate con Saccharomyces cerevisiae recentemente ha dimostrato di poter produrre vini dalle proprietŕ organolettiche piů complesse, esaltando maggiormente i caratteri del vitigno e del territorio rispetto alle colture pure di S. cerevisiae. L'uso delle fermentazioni miste permette di ottenere questi vini, evitando allo stesso tempo problemi quali gli arresti di fermentazione, che si manifestano solitamente nelle fermentazioni alcoliche spontanee. In questo lavoro si sono studiate le caratteristiche molecolari e fisiologiche di alcuni isolati di Candida zemplinina ottenuti da diversi vini.

Információ a könyvről

Teljes megnevezés Studio Di Ceppi Di Candida Zemplinina Ad Interesse Enologico
Szerző Roa Mattia
Nyelv Olasz
Kötés Könyv - Puha kötésű
Kiadás éve 2014
Oldalszám 64
EAN 9783639668360
ISBN 3639668367
Libristo kód 07171774
Súly 104
Méretek 152 x 229 x 4
Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása