Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft GLS futár 1 590 Ft Packeta 990 Ft

Smart Casual

Nyelv AngolAngol
Könyv Kemény kötésű
Könyv Smart Casual Alison Pearlman
Libristo kód: 04548271
Kiadó The University of Chicago Press, április 2013
Fine dining and the accolades of Michelin stars once meant chandeliers, white tablecloths, and suite... Teljes leírás
? points 91 b
14 280 Ft
Beszállítói készleten alacsony példányszámban Küldés 12-17 napon belül

30 nap a termék visszaküldésére


Ezt is ajánljuk


Nórsko-slovenský slovensko-nórsky šikovný slovník neuvedený autor / Puha kötésű
common.buy 5 627 Ft
Great Divorce C S Lewis / Puha kötésű
common.buy 4 591 Ft
Trojan Horse Mark Russinovich / Puha kötésű
common.buy 9 218 Ft
Mesmer Tim Lebbon / Puha kötésű
common.buy 6 782 Ft
Freedom under the Word - Karl Barth`s Theological Exegesis Martin Westerholm / Puha kötésű
common.buy 21 297 Ft
Bosanma Mevsimi John Cheever / Puha kötésű
common.buy 5 592 Ft
Human Givens Joe Griffin / Puha kötésű
common.buy 7 642 Ft
hamarosan
Biomechanical Systems Technology - Volume 1: Computational Methods Cornelius T. Leondes / Kemény kötésű
common.buy 83 921 Ft
Rights, Remedies, and the Impact of State Sovereign Immunity Christopher Shortell / Puha kötésű
common.buy 17 670 Ft
Essays In War Time Havelock Ellis / Puha kötésű
common.buy 10 563 Ft

Fine dining and the accolades of Michelin stars once meant chandeliers, white tablecloths, and suited waiters with elegant accents. It was unthinkable that a gourmet chef would stoop to plate a burger or a taco in his kitchen. And yet today many of us will queue up for a seat at a loud, crowded noodle bar or eagerly seek out that farm-to-table restaurant where the burgers and fries are organic and the ketchup is homemade - but it's not just us: the critics will be there too, ready to award distinction. How did this radical change happen, and what does it say about current attitudes toward taste? Here with the answers is food writer Alison Pearlman. In "Smart Casual", Pearlman investigates what she identifies as the increasing informality in the design of contemporary American restaurants. By design, Pearlman does not just mean architecture. Her argument is more expansive - she is as interested in the style and presentation of food, the business plan, and the marketing of chefs as she is in the restaurant's floor plan or menu design. Pearlman takes us hungrily inside the kitchens and dining rooms of restaurants coast to coast - from David Chang's Momofuku noodle bar in New York to the seasonal, French-inspired cuisine of Alice Waters and Thomas Keller in California and the deconstructed comfort food of Homaro Cantu's Moto in Chicago - to explore the different forms and flavors this casualization is taking. "Smart Casual" examines the assumed correlation between taste and social status and argues that the boundaries between high and low have been made flexible due to our desire to eat everything, try everything, and do so in a convivial setting. Through lively on-the-scene observation and interviews with major players and chefs, "Smart Casual" will transport readers to restaurants around the country to learn the secrets to their success and popularity.

Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása