Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft GLS futár 1 590 Ft Packeta 990 Ft GLS pont 1 390 Ft

Shelf Life Evaluation of Foods

Nyelv AngolAngol
Könyv Kemény kötésű
Könyv Shelf Life Evaluation of Foods C.M.D. Man
Libristo kód: 01399623
Kiadó Springer, Berlin, november 1999
The best-selling first edition of this contributed book established itself as a highly practical and... Teljes leírás
? points 747 b
118 351 Ft
Beszállítói készleten alacsony példányszámban Küldés 10-15 napon belül

30 nap a termék visszaküldésére


Ezt is ajánljuk


hamarosan
Dental Assisting Instrument Guide, Spiral bound Version Judy H. Halstead / Spirálozott
common.buy 26 293 Ft
Guide to European Pressure Equipment Simon Earland / Puha kötésű
common.buy 319 065 Ft
Main factors in choice of delivery terms in seafood trade with Norway Olga Alexandrovna Shangina / Puha kötésű
common.buy 19 683 Ft
Colyer's Variations and Diseases of the Teeth of Animals Caroline Grigson / Puha kötésű
common.buy 37 337 Ft
Science and Innovation Alfonso Gambardella / Kemény kötésű
common.buy 60 317 Ft
hamarosan
Dental Assisting Coloring Book Donna Phinney / Puha kötésű
common.buy 20 839 Ft

The best-selling first edition of this contributed book established itself as a highly practical and authoritative source of information on shelf-life evaluation. Every food manufacturer is concerned about shelf life, as are the major retailers and ingredient suppliers. Increasing consumer interest in food safety, quality and date marking, competitive pressures from retailers and extensive legislative changes have combined to give this subject new significance. A proper evaluation of shelf life must be grounded on sound scientific prinicles, supported by up-to-date techniques. This book begins with six chapters reviewing the principles of shelf-life evaluation, followed by ten chapters on a number of selected food products such as chilled yogurt and other dairy desserts, seafood, and meat. The latest edition has been expanded to include new chapters on HACCP, preservation technology and shelf life, and minimally processed, ready-to-eat ambient-stable meat products. Sufficient information on the principles and practice of shelf life evaluation has been included for the beginner as well as for those who are more experienced in this area.

Információ a könyvről

Teljes megnevezés Shelf Life Evaluation of Foods
Nyelv Angol
Kötés Könyv - Kemény kötésű
Kiadás éve 2000
Oldalszám 272
EAN 9780834217829
ISBN 0834217821
Libristo kód 01399623
Súly 776
Méretek 178 x 254 x 17
Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása