Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft GLS futár 1 590 Ft Packeta 990 Ft

Secrets of Meat Curing and Sausage Makin: How to Cure Ham, Shoulders, Bacon, Corned Beef, Etc., and How to Make All Kinds of Sausages, Etc., and Compl

Nyelv AngolAngol
Könyv Puha kötésű
Könyv Secrets of Meat Curing and Sausage Makin: How to Cure Ham, Shoulders, Bacon, Corned Beef, Etc., and How to Make All Kinds of Sausages, Etc., and Compl B. Heller
Libristo kód: 12091341
Kiadó APPLEWOOD, december 2000
Chicago-based B. Heller & Co.'s 1922 "Secrets of Meat Curing..." is an authoritative guide to the sa...
? points 53 b
8 583 Ft -4 %
8 178 Ft
50 % esély Keressük az egész világon Mikor kapom meg a terméket?

30 nap a termék visszaküldésére


Ezt is ajánljuk


Apple Tree Yard Louise Doughty / Puha kötésű
common.buy 7 446 Ft
Star Bright SHEILA TRACY / Puha kötésű
common.buy 9 671 Ft
European Company Law Stefan Grundmann / Puha kötésű
common.buy 114 491 Ft

Chicago-based B. Heller & Co.'s 1922 "Secrets of Meat Curing..." is an authoritative guide to the safe and delicious curing of meat products.

Információ a könyvről

Teljes megnevezés Secrets of Meat Curing and Sausage Makin: How to Cure Ham, Shoulders, Bacon, Corned Beef, Etc., and How to Make All Kinds of Sausages, Etc., and Compl
Szerző B. Heller
Nyelv Angol
Kötés Könyv - Puha kötésű
Kiadás éve 2001
Oldalszám 308
EAN 9781429010061
ISBN 1429010061
Libristo kód 12091341
Kiadó APPLEWOOD
Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása