Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft GLS futár 1 590 Ft Packeta 990 Ft

Science of the Oven

Nyelv AngolAngol
Könyv Puha kötésű
Könyv Science of the Oven This
Libristo kód: 04458225
Kiadó Columbia University Press, augusztus 2012
Mayonnaise "takes" when a series of liquids form a semisolid consistency. Eggs, a liquid, become sol... Teljes leírás
? points 50 b
8 638 Ft -9 %
7 778 Ft
Beszállítói készleten Küldés 14-18 napon belül

30 nap a termék visszaküldésére


Ezt is ajánljuk


toplistás
Informal Logic Douglas Walton / Puha kötésű
common.buy 14 502 Ft
toplistás hamarosan
Six Scorched Roses / Kemény kötésű
common.buy 10 001 Ft
British Isles Hugh Kearney / Puha kötésű
common.buy 9 248 Ft
Small Sacrifices Ann Rule / Puha kötésű
common.buy 5 956 Ft
Introduction to Human Nutrition, Third Edition Susan A. Lanham-New / Puha kötésű
common.buy 29 662 Ft
Amplifier Circuits Rudolf F. Graf / Puha kötésű
common.buy 32 918 Ft
Information Technology William V. Rapp / Kemény kötésű
common.buy 39 080 Ft
In Laudem Iustini Augusti Minoris Flavius Cresco Corippus / Kemény kötésű
common.buy 153 050 Ft
What are Mental Representations? / Kemény kötésű
common.buy 62 219 Ft
Imaging planetario: A. Carbognani / Puha kötésű
common.buy 8 546 Ft
Broken Flute Doris Seale / Puha kötésű
common.buy 35 006 Ft

Mayonnaise "takes" when a series of liquids form a semisolid consistency. Eggs, a liquid, become solid as they are heated, whereas, under the same conditions, solids melt. When meat is roasted, its surface browns and it acquires taste and texture. What accounts for these extraordinary transformations? The answer: chemistry and physics. With his trademark eloquence and wit, Herve This launches a wry investigation into the chemical art of cooking. Unraveling the science behind common culinary technique and practice, Herve This breaks food down to its molecular components and matches them to cooking's chemical reactions. He translates the complex processes of the oven into everyday knowledge for professional chefs and casual cooks, and he demystifies the meaning of taste and the making of flavor. He describes the properties of liquids, salts, sugars, oils, and fats and defines the principles of culinary practice, which endow food with sensual as well as nutritional value. For fans of Herve This's popular volumes and for those new to his celebrated approach, The Science of the Oven expertly expands the possibilities of the kitchen, fusing the physiology of taste with the molecular structure of bodies and food.

Információ a könyvről

Teljes megnevezés Science of the Oven
Szerző This
Nyelv Angol
Kötés Könyv - Puha kötésű
Kiadás éve 2012
Oldalszám 216
EAN 9780231147071
ISBN 0231147074
Libristo kód 04458225
Súly 304
Méretek 145 x 199 x 16
Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása