Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft GLS futár 1 590 Ft Packeta 990 Ft GLS pont 1 390 Ft

Retention of Bioactives in Food Processing

Nyelv AngolAngol
Könyv Kemény kötésű
Könyv Retention of Bioactives in Food Processing Seid Mahdi Jafari
Libristo kód: 38633836
Kiadó Springer Nature Switzerland AG, július 2022
Bioactive compounds in food, known for their positive health effects, can be lost during handling af... Teljes leírás
? points 836 b
131 556 Ft
Beszállítói készleten alacsony példányszámban Küldés 12-17 napon belül

30 nap a termék visszaküldésére


Ezt is ajánljuk


toplistás
Metafizyczna Anatomia Tom 1. Evette Rose / Puha kötésű
common.buy 23 562 Ft
100 Plants to Feed the Bees The Xerces Society / Puha kötésű
common.buy 6 484 Ft

Bioactive compounds in food, known for their positive health effects, can be lost during handling after harvest, processing and storage. While most foods are exposed to processing to increase shelf life and edibility and to ensure microbial safety, conventional processing methods may have disadvantages, such as decreasing the nutritional quality of foods, long processing times, high temperature and high energy uses. For these reasons, novel non-thermal food processing technologies (including HPP, ultrasound) and novel thermal food processing technologies (including microwave/Ohmic heating) have become widespread.This book provides a critical evaluation of the effects of conventional, novel non-thermal, and thermal food processing techniques on the retention and bioaccessibility of bioactive compounds in food materials. Within these three categories, many different processing methods are included: fermentation/germination, drying, extrusion, and modified atmosphere packaging, as well as novel technologies, such as microwave heating, ultrasound, high pressure processing, ozonation, and membrane separation processes. 

Információ a könyvről

Teljes megnevezés Retention of Bioactives in Food Processing
Nyelv Angol
Kötés Könyv - Kemény kötésű
Kiadás éve 2022
Oldalszám 614
EAN 9783030968847
Libristo kód 38633836
Súly 1093
Méretek 155 x 235 x 39
Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása