Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft GLS futár 1 590 Ft Packeta 990 Ft

Restaurant Marketing for Owners and Managers

Nyelv AngolAngol
Könyv Puha kötésű
Könyv Restaurant Marketing for Owners and Managers John T. Bowen
Libristo kód: 04398391
Kiadó John Wiley & Sons Inc, november 2003
This is the complete guide to marketing for restaurant managers. How do I market my restaurant to pr... Teljes leírás
? points 107 b
16 780 Ft
Beszállítói készleten alacsony példányszámban Küldés 12-17 napon belül

30 nap a termék visszaküldésére


Ezt is ajánljuk


toplistás
Nineteen Eighty-Four - 1984 George Orwell / Puha kötésű
common.buy 1 506 Ft
toplistás
Lada Niva 2121 Repair Manual Toly Zaychikov / Puha kötésű
common.buy 6 822 Ft
toplistás
Heart of the Raven Prince / Puha kötésű
common.buy 8 875 Ft
Complete Guide to Designing and Printing Fabric Laurie Wisbrun / Puha kötésű
common.buy 12 920 Ft
Kaikeyi Vaishnavi Patel / Kemény kötésű
common.buy 10 963 Ft
Where Dreams Descend / Kemény kötésű
common.buy 7 153 Ft
Denim Branded: Jeanswear's Evolving Design Details Nick Williams / Kemény kötésű
common.buy 16 685 Ft
Misery Stephen King / Puha kötésű
common.buy 3 448 Ft
The Lake Isle of Innisfree: The Song of Wandering Aengus William Butler Yeats / Kemény kötésű
common.buy 8 704 Ft
Stella and Steve Travel through Space! James Duffett-Smith / Kemény kötésű
common.buy 5 677 Ft
Friendvertising André Sakowski / Puha kötésű
common.buy 19 491 Ft
Doubt and Dogmatism Malcolm Schofield / Kemény kötésű
common.buy 101 632 Ft
Reading Puzzle: Phonemic Awareness, Grades K-3 Elaine K. McEwan-Adkins / Puha kötésű
common.buy 9 643 Ft

This is the complete guide to marketing for restaurant managers. How do I market my restaurant to prospective customers? Do loyalty programs really work? How do I communicate with my local newspaper to get the biggest 'bang' for my marketing buck? By providing specific tools and methods tying marketing theory to practice, this concise, easy-to-use book provides restaurant and foodservice managers with answers to these marketing questions and many more. Part of the "Restaurant Basics Series", this hands-on resource offers a variety of material that is applicable to the day-to-day operation of a foodservice business, including strategies linking the location and design of a restaurant with its menu and pricing, as well as guidance on how to imple-ment a marketing plan and budget.

Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása