Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft GLS futár 1 590 Ft Packeta 990 Ft

Reconnecting Consumers, Producers and Food

Nyelv AngolAngol
Könyv Puha kötésű
Könyv Reconnecting Consumers, Producers and Food Moya Kneafsey
Libristo kód: 04271150
Kiadó Bloomsbury Publishing, október 2008
Examines food buying habits and presents a thoughtful re-examination of our relationship with food.
? points 174 b
27 302 Ft
Beszállítói készleten Küldés 14-18 napon belül

30 nap a termék visszaküldésére


Ezt is ajánljuk


toplistás
BJ Alex 04 Mingwa / Puha kötésű
common.buy 5 788 Ft
CHERRY MAGIC 1 BOY LOVE / Könyv
common.buy 4 377 Ft
English Food Jane Grigson / Puha kötésű
common.buy 6 852 Ft
Cigars Vahe Gerard / Kemény kötésű
common.buy 17 438 Ft
hamarosan
Food Is Culture M Montanari / Kemény kötésű
common.buy 16 013 Ft
Regional Culture and Economic Development Ullrich Kockel / Kemény kötésű
common.buy 48 911 Ft
Shakespearian Criticism Sandra L. Williamson / Kemény kötésű
common.buy 258 334 Ft
Angola Light of Poet Chicamba / Puha kötésű
common.buy 10 255 Ft
Out of Australia Stephen Coppel / Puha kötésű
common.buy 17 784 Ft

Examines food buying habits and presents a thoughtful re-examination of our relationship with food.

Információ a könyvről

Teljes megnevezés Reconnecting Consumers, Producers and Food
Szerző Moya Kneafsey
Nyelv Angol
Kötés Könyv - Puha kötésű
Kiadás éve 2008
Oldalszám 224
EAN 9781845202538
ISBN 1845202538
Libristo kód 04271150
Súly 350
Méretek 157 x 232 x 13
Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása