Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft GLS futár 1 590 Ft Packeta 990 Ft

Quality of Coffee

Nyelv AngolAngol
Könyv Puha kötésű
Könyv Quality of Coffee Giovanni Mastronardi
Libristo kód: 02471501
Kiadó Edizioni Accademiche Italiane, február 2014
The quality of espresso coffee generally arises from raw quality (genetic factors, typical of specie... Teljes leírás
? points 183 b
28 541 Ft
Beszállítói készleten Küldés 14-18 napon belül

30 nap a termék visszaküldésére


Ezt is ajánljuk


Hesiodic Voices Richard Hunter / Kemény kötésű
common.buy 54 719 Ft
Post-Communist Aesthetics Anca M. Pusca / Kemény kötésű
common.buy 80 533 Ft
From Agglomeration to Innovation A. Kuchiki / Kemény kötésű
common.buy 51 589 Ft
Crustacean Farming Ranching and Culture 2e John F. Wickins / Kemény kötésű
common.buy 116 491 Ft

The quality of espresso coffee generally arises from raw quality (genetic factors, typical of species and variety, soil, weather, agronomic processing, post harvesting processing) and roasting degree. Numerous publications have appeared on the nature of reactions leading the roasted coffee flavour explaining that there are several hundred volatile compounds identified in coffee. Around 30 of these have been identified as aroma impact compounds. Scientific information on how new technologies affect the aroma quality of coffee roast and the brewed beverage is poor and sometimes contradictory. This scientific work was sampling of different single coffee raw and for every coffee was roasted with degree roast light, medium and dark. It was observed that the aromatic profile of roasted coffee was totally different from raw coffee, and comparing different roasted coffee the effect origin green coffee results more important than effect treatment roasting. As a result of sensory analysis together with analytical valuation of the aroma compounds, there are several behavior of the coffees tested in relation to the roasting degree and the provenance.

Információ a könyvről

Teljes megnevezés Quality of Coffee
Nyelv Angol
Kötés Könyv - Puha kötésű
Kiadás éve 2014
Oldalszám 264
EAN 9783639857788
ISBN 363985778X
Libristo kód 02471501
Súly 390
Méretek 152 x 229 x 15
Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása