Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft GLS futár 1 590 Ft Packeta 990 Ft

Tájékoztatjuk kedves Vásárlóinkat, hogy az ügyfélszolgálat az állami ünnep végett nem elérhető. Megértésüket köszönjük.

Quality Control for Foods and Agricultural Products V 1

Nyelv AngolAngol
Könyv Kemény kötésű
Könyv Quality Control for Foods and Agricultural Products V 1 J. L. Multon
Libristo kód: 04888325
Kiadó John Wiley & Sons Inc, december 1995
"Quality Control for Foods and Agricultural Products" is a single, complete, and practical reference... Teljes leírás
? points 1025 b
160 687 Ft
Beszállítói készleten Küldés 14-18 napon belül

30 nap a termék visszaküldésére


Ezt is ajánljuk


Praetorian Guard Boris Rankov / Puha kötésű
common.buy 7 544 Ft
Sozialkapital 2.0 Matthias Quent / Puha kötésű
common.buy 18 412 Ft
Power, Speed & Automation with Adobe Photoshop Geoff Scott / Puha kötésű
common.buy 19 772 Ft
Transgressive Imaginations Maggie O'Neill / Kemény kötésű
common.buy 51 953 Ft
Philosophy and Practice of Medicine and Bioethics Barbara Maier / Kemény kötésű
common.buy 103 153 Ft
Understanding the Archaeological Record Gavin Lucas / Kemény kötésű
common.buy 54 197 Ft
Edinburgh Aa Publishing / Térkép
common.buy 6 586 Ft

"Quality Control for Foods and Agricultural Products" is a single, complete, and practical reference to the wide variety of techniques for quality control in the production of food products. The book may also serve as a guidebook to other industries that are initiating or reviewing their quality control procedures. This title provides an overview of the tools available for quality control in the food industry. Among the quality control measures discused are practical methodology, sampling methods, measurement devices, sensors, computer analysis, data interpretation, reference materials, and standardization. "Quality Control for Foods and Agricultural Products" allows the reader to compare and contrast the advantages and disadvantages associated with a particular quality control method. Armed with this knowledge, the best possible quality control method may be chosen for a given product.

Információ a könyvről

Teljes megnevezés Quality Control for Foods and Agricultural Products V 1
Szerző J. L. Multon
Nyelv Angol
Kötés Könyv - Kemény kötésű
Kiadás éve 1995
Oldalszám 300
EAN 9780471186175
ISBN 0471186171
Libristo kód 04888325
Súly 606
Méretek 155 x 236 x 25
Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása